ahogy nézegettem itt a fórumokon, többnyire ezt a 3at ajánlják mindenhol. de mégis melyik a legjobb a 3 közül? :) kinek mi vált be?
2011. okt. 14. 11:36
1/8 anonim válasza:
Második! Tetszik az üvege:)
Bocsi, sajnos nincs tapasztalatom, de az tuti, hogy a habos-krémes állagú alapozók a legjobbak.
2011. okt. 14. 11:49
2/8 anonim válasza:
Én Maybelline-t! Én csak azt használom, és szuper, kevés kell belőlle, leheletvékonyan és könnyen kenhető! És ha csak kisebb bőrhibáid vannak, lehet csak korrektornak is használni! De nagyon fontos a megfelelő szín kiválasztása!
Nagyon sokáig elég!
21/L
2011. okt. 14. 11:51
3/8 anonim válasza:
A Maybelline nekem is bevált. Bár tényleg nagyon vékonyan kell kenni, mert különben maszk-szerű lesz. Szerintem menj el egy drogériába és próbáld ki az állagát, illatát, fedőhatását mind a háromnak. És tényleg rengeteg múlik a megfelelő színen!
2011. okt. 14. 12:05
4/8 anonim válasza:
Én a MaxFactort venném meg, mert az nagyon jól fed. A többiről nincs tapasztalatom, biztos azok sem rosszak. A másodiknak tényleg jobb a csomagolása. :)
2011. okt. 14. 12:52
5/8 anonim válasza:
amásodik
2011. okt. 14. 20:59
6/8 anonim válasza:
Bár ezeket nem próbáltam, de én a maybelline alapozóra szavazok, mert azok nekem beváltak 8bár pont ezt nem próbáltam még) de a többi szuper vol nekem
2011. okt. 15. 17:27
7/8 anonim válasza:
Max Factor
2011. okt. 23. 00:06
8/8 anonim válasza:
Nekem olyanom van mint az a 2. és nagyon bevállt!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!