Mennyi idő kell a porcelán megkötéséhez, műkörömépítésnél?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 13:30
1/6 anonim válasza:
Úgy tudom, a porcelán levegő hatására köt, ezért nagyon gyorsan kell vele dolgozni, hogy szép legyen.
2/6 anonim válasza:
Én nem tudom, nekem zselés van, de úgy szoktuk "szárítani" hogy Uv sugárzás alá tesszük és max 2 percig kell benne lennie. Nem értek a porcelánhoz de sztem annál is vhogy így lehet!!
3/6 anonim válasza:
A zselé uv lámpa alatt köt, a porcelán pedig levegőn. Első voltam.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! =)
2009. ápr. 29. 17:16
5/6 anonim válasza:
van olyan porcelán ami uv fényre köt!!
6/6 anonim válasza:
A porcelán levegőre köt, de hogy milyen gyorsan, az a porcelánpor kötési idejétől függ. Vannak slower, lassabban kötő porok, melyek kötési ideje 5-6 perc, de ez függ, hogy milyen vastagon kened. A master porokkal viszont gyorsabban kell dolgozni, 1-2 perc alatt megkötnek. Arra azért vigyázz, hogy az ecsetből mindig töröld ki a porcelánt, mert ha az megszilárdul, dobhatod a kukába. Míg a körmön lévő porcelán azért formázhatod és reszelheted, nem olyan nagy baj, ha nem egyenletes rajta a porcelán (de azért igyekezz minél simábban felvinni az anyagot, hiszen a sok reszelés megváltoztatja az anyag stabilitását). Remélem segíthettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!