Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan lehet vevőket találni...

Hogyan lehet vevőket találni az Oriflame-hoz?

Figyelt kérdés
Sajnos a válság miatt kevesebben foglalkoznak ilyesmikkel. Ismerőseim kevesen vannak, akik rendelnek a katalógusból. Hol keressek vevőt?
2009. ápr. 29. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél ki hirdetéseket (színes képpel, árajánlatokkal, akciókkal) a forgalmas helyekre. Esetleg beszéld meg a fodrászoddal, kozmetikusoddal, műkörmösöddel, hogy ott hirdethetnél-e, esetleg hagyj ott egy katalógust.

Vagy pl. szervezhetnél bemutatókat, ahol akár ki is lehet próbálni az Oriflame termékeket. A bemutató hirdetését szintén tűzd ki.

2009. ápr. 29. 15:12
 2/4 anonim válasza:
100%

Szia! Én is tanácsadónő vagyok, sajnos az én forgalmam is jócskán lecsökkent az elmúlt pár hónapban. Szerintem érdemes megpróbálni "rábeszélni" a már meglévő vevőket arra, hogy legalább a tisztálkodási szereket, dezodort tőlünk vásárolják, hiszen az úgyis kell, válság ide vagy oda. De nálam bevált az is, hogy alkalmanként 5-10%-ot elengedek a katalógusárból, így jut is marad is.

Illetve családilag is összefoghattok, pl. nekem anyukám, a férjem és a sógornőm is beviszi a katalógust munkahelyre, iskolába, még ha 1-1 vevőt hoz mindegyik, már az is valami. Sok kicsi sokra megy! :)

Sok sikert neked a továbbiakban!

2009. ápr. 30. 10:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokakt!
2009. máj. 1. 08:45
 4/4 anonim válasza:
100%
Én is hasonlóval foglalkozom,de mi nem vettünk észre semmit a válságból.Nálunk jók a képzések és a jutalékrandszer...
2009. máj. 3. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!