A csepel plázában lehet kapni ilyen kis szexuális páwaórát?
Figyelt kérdés
előre is köszönöm :DDD2011. okt. 3. 20:16
1/8 anonim válasza:
Mi a jó anyádról beszélsz??? Hány éves vagy, te kis h*lye??? 12?? Vegyél valami kínai szilikon szart, az illik hozzád!
2/8 A kérdező kommentje:
ezzel most gondolom leakartál oltani, de csak magadat minősíted :) képzeld k.rvára nem 12 éves vagyok :)) és szerintem semmi közöd nincs a stílusomhoz, vagy egyéb dolgokhoz :) idióta barom ;))
2011. okt. 4. 13:54
3/8 anonim válasza:
Akkor max. 15....
Hogy lehet egy óra szexuális???? Te vagy az idióta inkább.....
4/8 A kérdező kommentje:
nem nem 15éves vagyok vagyok!:)) de nem mintha sok közöd lenne hozzá úgyhogy én a helyedben saját magammal foglalkoznék, az alpári stílusomból kicsit visszavennék..:)) miért kellett anyázni?:)) még ha nem is konkrétan de akkor is, :)) tudod mit, süllyedjünk le ovis szintre,: a te jó édes anyukádat! :)) és ha nem tudsz értelmes választ adni, minek jössz ide? nincs életed ? nincs aki foglalkozna veled?:)) mondjuk azon nem is nagyon lepődök meg :)) amúgy igen is tud egy óra szexuális lenni, nem mindig a szexel kapcsolatos mocskos dolgok azok :)) úgyhogy legközelebb szerintem ne nagyon okoskodjál :)) tudod nem nagyon kéne erőltetni.. ami hát valljuk be nem megy :))
2011. okt. 5. 19:01
5/8 anonim válasza:
Nekem nagyon jó életem van, irigyelnéd! :)
Én viszont nem irigylem a te intelligenciádat, és nem használok ilyen szavakat, hogy "páwa" .... Gusztustalan.
Zárjuk le! Szevasz!
6/8 A kérdező kommentje:
nekem is megfelel a sajátom köszönöm :) még te szólsz le ? nem is tudom ki kezdett itt kioktatni a szóhasználatokról.. ismeretlenbe :)) szóval szerintem pont Te ne mutasd be nekem az intelligenciát :) és igen páwa mert az a neve! :))
2011. okt. 6. 14:12
7/8 anonim válasza:
szia, nem tudom hogy ott lehet-e kapni de én beugrottam valamelyik nap a tescoba egy kis gyümiért és kifele jövet láttam egy standnál hogy van Xd amugy majd én is venni akarok:D
17/L
8/8 A kérdező kommentje:
köszi, már azóta beszereztem pár darabot :$$
2011. nov. 22. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!