Műszempillához (tincses) milyen ragasztót vegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondták a fekete üveges a legjobb..hnap teszik fel nekem először..félek..milyen érzés nem fáj, és nem fogok könnyezni???????2009. ápr. 27. 18:12
1/4 anonim válasza:
sztem van a kozmetikusodnak is aki felteszi..
2/4 anonim válasza:
Féltartós ragasztó e legjobb, mert így fent marad pár napig, és ki tudod használni. De nem károsítja a pillákat sem.
Nem tudom a fekete üveges az melyik, de lehet kapni sokfélét már.
Én magamnak rakom fel, nem fáj semmi extra, észre sem veszed. Egy szemöldökcsipesszel szokták felrakni, vagy valamilyen csipesszel, szóval ettől majd ne ijedj meg.
Nem fáj, az is ritka, hogy a szemedbe menjen a ragasztó. Akkor ha nagyon súlyos ki kell mosni, de az is elég ha pislogsz és elmúlik idővel. De nekem általában sosincs semmi probléma gyorsan felrakom és kész.
4/4 anonim válasza:
Pillanatragasztót nehogy, attól megvakulhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!