Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol néz ki legjobban a Piercing?

Hol néz ki legjobban a Piercing?

Figyelt kérdés
Fiuknál/lányoknál. Illetve ha neked van akkor holvan?:)
2009. ápr. 27. 16:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%

nekem van septumban, ínyfékben és bal mellbimbóban..volt orrnyereg pc-m is, de begyulladt, szóval ki kellett vennem.

nekem értelemszerűen ezek tetszenek.

2009. ápr. 28. 21:44
 12/19 anonim ***** válasza:
61%
nekem septumom van, 1 tágítóm, 1 monroe piercingem meg egy tragus fül pc =) és nekem szerintem ezek jól is állnak
2009. ápr. 28. 21:48
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
nekem köldökömben van már úgy 6-7 éve, de mostanában már nem hordom. szemöldökbe nagyon nem tetszik, az ajak pc szerintem szexis, de csak ha illik az emberhez. meg a tragus is nagyon tetszik. viszont az extrém pc-ket nem szeretem, egy ismerősömnek a nyakánál volt és mindig kirázott tőle a hideg, hiába nézett ki jól :D
2009. ápr. 29. 10:44
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

lányoknál a köldök tetszik legjobban (nekem az van), de nézhet ki jól az orr, ha csak egy pici csillogó kő, vagy a fülporcban

fiúknál esetleg nyelv, de inkább semmi

18/L

2009. ápr. 29. 10:52
 15/19 anonim válasza:
100%

nekem szemoldokbe van :)

15/L

2009. máj. 1. 00:59
 16/19 anonim ***** válasza:
73%

sztem egy fiunal a nyelvbe,szemoldoknel es az ajak allat kozepen all jol

a lanyoknal a hasba orrba es az ajak allat jobb vagy/es bal oldalt all jol

nkm majd lesz az oromba^^

2009. máj. 4. 05:37
 17/19 anonim válasza:
75%

Szerintem sehol. Ha valaki úgy érzi, hogy ettől szebb lesz, akkor hajrá. Végöl is az a legfontosabb, hogy az ember jól érezze magát a bőrében, de az is tény, mint minden divat hóbort, ez is múlandó és ne feledjük azt sem, hogy sokan csak azért rakatnak fel maguknak, mert ez a divat és ha kimaradnak ebből, még a végén nem tartják menőnek. Sajnos ez a trend elszomoritó és aggodalmat keltő. De hát, az emberiség nagy történelmében voltak már csudább dolgok is és ezeket is átvészeltük, minden súlyosabb veszteség nélkül.

Szerintem ha valaki elégedett magával és elfogadja a környezete, akkor erre semmi szüksége.

2009. máj. 4. 08:51
 18/19 anonim ***** válasza:

fiúknak áll, szemöldök..de csak bogyók, jaaj az denagyon szép tud lenni

lányok..hát, tán szemöldök ott is. de a száj alatt oldalt se rossz.

2009. máj. 5. 22:06
 19/19 anonim ***** válasza:
már csak azt nem értem, hogy miért kellett mindenkit lepontozni..a kérdésre válaszoltunk.
2009. máj. 5. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!