Hol néz ki legjobban a Piercing?
nekem van septumban, ínyfékben és bal mellbimbóban..volt orrnyereg pc-m is, de begyulladt, szóval ki kellett vennem.
nekem értelemszerűen ezek tetszenek.
lányoknál a köldök tetszik legjobban (nekem az van), de nézhet ki jól az orr, ha csak egy pici csillogó kő, vagy a fülporcban
fiúknál esetleg nyelv, de inkább semmi
18/L
sztem egy fiunal a nyelvbe,szemoldoknel es az ajak allat kozepen all jol
a lanyoknal a hasba orrba es az ajak allat jobb vagy/es bal oldalt all jol
nkm majd lesz az oromba^^
Szerintem sehol. Ha valaki úgy érzi, hogy ettől szebb lesz, akkor hajrá. Végöl is az a legfontosabb, hogy az ember jól érezze magát a bőrében, de az is tény, mint minden divat hóbort, ez is múlandó és ne feledjük azt sem, hogy sokan csak azért rakatnak fel maguknak, mert ez a divat és ha kimaradnak ebből, még a végén nem tartják menőnek. Sajnos ez a trend elszomoritó és aggodalmat keltő. De hát, az emberiség nagy történelmében voltak már csudább dolgok is és ezeket is átvészeltük, minden súlyosabb veszteség nélkül.
Szerintem ha valaki elégedett magával és elfogadja a környezete, akkor erre semmi szüksége.
fiúknak áll, szemöldök..de csak bogyók, jaaj az denagyon szép tud lenni
lányok..hát, tán szemöldök ott is. de a száj alatt oldalt se rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!