Mi ennek a fonásnak a neve?
Úúú! Én régen csináltam ilyet amikor kicsi voltam. A nevét pontosan nem tudom de leírom én, hogyan csináltam.
- egy keményebb papírból kivágtam egy 6szög mintát. Egy ilyet: [link]
Ezután a sarkokat bevágtam ollóval egy picit és a közepére csináltam egy lyukat.
- vettem 5 olyan színű hímzőfonalt ami tetszett, vágtam belőlük kb 20-30 cm-t és összekötöttem a végüket
- az összekötött részt beleillesztettem a lyukba és az 5 cérnát kihúztam a bevágott részekhez és beletettem.
- ha felülről megnézed így olyan mintha egy csillagod lenne. Középen van a csomó és 5 felé ágazik a fonal.
- az egyik bevágáshoz nem jutott fonal. A karkötőt úgy kell csinálni, hogy a bevágástól jobbra a második fonalat tedd az üres helyre. Majd a felszabadult üres helyre megint tedd azt ami tőle 2-vel jobbra helyezkedik el. A sok rakosgatásnak köszönhetően alakul majd ki a kis hengerforma. :)
remélem érthető. ha nem akkor írj! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!