Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A nyelvpiercing behelyezése...

A nyelvpiercing behelyezése mennyire fájdalmas? Szeretnék egyet csak picit félek tőle!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 16:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egyszer láttam,ahogy csinálták egy csajnak és nagyon fájt neki,még nézni is rossz volt!

Én is akartam régebben,de nagyon fájdalmas a behelyezés is és az utána lévő gyógyulás is hosszadalmas és sokaknak az is nagyon fájdalmas!

Ha bírod a fájdalmat,akkor csináltass!

sok sikert hozzá!

Üdv!

2009. ápr. 26. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 26. 18:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát én az egész szúrásból semmit nem éreztem, lefújták lidocainnal.

A következő 3-4nap valóban fájdalmas volt picit, de fájdalomcsillapítóval simán kibírható, de ez is inkább evés közben volt rossz.

Szóval nem úgy kell elképzelned, hogy egyáltalán nem fogod kibírni, csak kellemetlen, de kinek hogy.

Ha nagyon szeretnéd, akkor ez nem fog akadályt jelenteni, legalábbis én nagyon akartam, szóval...

2009. ápr. 26. 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Megnéztem ezt a videot, így látva rosszabb. Amikor szúrta a srác, mondta is nekem, hogy csukjam be a szemem, így nem volt ennyire félelmetes.
2009. ápr. 26. 18:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát én úgy vagyok vele, hogy nekem nagyon tetszik. :) A köldökpiercing után ez volt az első ami megtetszett és ezt szerettem volna következőnek. (Kettőnél megállnék:D) Csak Édesanyám ellenzi picit a nyelvpiercinget mert szerinte nagyon veszélyes a behelyezése és utána is sok gond van vele épp ezért nem engedte meg amikor 1 évvel ezelőtt megkérdeztem tőle. Azt mondta, hogy az orromba megengedne egy picike kis követ de nyelvről szó sem lehet. Azt tanácsolták, hogy ne nézzek meg előtte videót mert úgy sokkal jobban fogok félni amikor átszúrják. Hát ... a kíváncsiságom győzött :D 18. szülinapomra szeretnék egy piercinget. az orr és a nyelvpiercing között dilemmázok de vhogy a nyelvpiercing jobban vonz viszont félek ... A köldökpiercingemmel jó tapasztalataim voltak mert kaptam rá jégzselét és lidocainnal is lefújták így alig éreztem vmit de nem tudom, hogy ez a nyelv esetében hogy működik. A fájdalomküszöböm elég pici viszont úgy vagyok vele, hogy amit nagyon szeretnék azt kibírom :) De mégis bennem van ez a félelem, hogy vajon milyen érzés lesz vagy lenne ... :(
2009. ápr. 26. 20:45
 6/8 anonim válasza:
58%

Nekem nem fájt a nyelvpiercing.Az egészből semmit nem éreztem, mert mikor megfogta azzal a csipesszel a nyelvem, az úgy elzsibbasztotta, hogy fájdalmat semmit sem vettem észre. Szerencsére semmi gondom nem volt még vele, úgy hogy én bizton állíthatom hogy nem fájdalmas egy cseppet sem. Videón valóban rossz visszanézni :))

De nem kell betojni. Én a köldök piercingemnél jobban féltem :))

Szerintem no para!!!

2009. jún. 22. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem csinálták meg és úgy mentem oda h egyáltalán nem paráztam mer mindenhol azt írták h nem fáj max kellenetlen meg minden.. hát ez nem igaz.. nagyonnagyon fájt =///

késööbb re jó lett elmúlt meg minden viszont mostanra alig tudom mozdítani de viszont nem dagadt be =)

de én nagyon szerettem volna úgyhogy megérte elvégre túléltem :DD

ha nagyon szeretnél akkor hajrá (:

2010. jún. 12. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:
ma csinálták *
2010. jún. 12. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!