Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Avon-tól colortend vagy shea...

Avon-tól colortend vagy shea vajas ajakápoló?

Figyelt kérdés
Tök jó, mert nézegettem az újságot, és most ezek a termékek le vannak árazva, és úgy is kéne ajakápoló...de nem tudom, merjek-e rendelni, hogy használ-e, nem inkább csak az íze jó (colortenrd-ből fűszeres csokisat néztem) Vélemény? Használta már valaki? Vagy akármilyen ajakápolót Avon-ból?
2011. szept. 25. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
colortrend-es ajakápolóm van és nekem használ : )
2011. szept. 25. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem is color trend van. használni nemnagyon használ viszont az íze az illata és a színe iszonyatosan jó. :D
2011. szept. 25. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Fűszeres csokis alatt a mézeskalácsosat érted? (spiced cookie) Mert én olyat rendeltem most, és elég erős, de finom illata van. A hatása igazából nem tudom milyen, de biztos nem lehet olyan rossz. :)
2011. szept. 25. 18:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen, arra gondoltam:)(tükörfordítás:DXD) csak 300 ft, és jól hangzik, ez a mézeskalács illat, főleg így, őszi/téli időszakban. Vagy jobb lenne a forrócsokis? Azt szeretném még kérdezni, hogy a színe mennyire erős az ajkaidon (ajkaitokon), és napi használat mellett kb. mennyi idő alatt fogy el?:)

!Köszi az eddigi válaszokat!

2011. szept. 25. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem is van mézeskalácsos is, de nagyon nem jött be, egyáltalán nem sütiszagú, hanem nagyon erős fűszeres-gyógyszeres, nekem nem tetszik. forrócsokisom is van, azt viszont igazán szeretem, isteni, és szépen színez.
2011. szept. 25. 21:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Wow...utolsó, még jó, h írtál, mielőtt rendeltem:) am néztem egy vidit, abban a csaj szagolgatta ezt az ajakápolót, és majd elájult...mmint nem jó értelemben xD ugyh lehet tényleg forrócsokis lesz :D
2011. szept. 25. 21:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem pocsék illata van a sütisnek, viszont a forró csokis eszméletlen finom illatú, de az eperszorbetes is kellemes. Úgyhogy én a forró csokisat rendelném:)
2011. szept. 26. 12:33
 8/9 A kérdező kommentje:

Csak ez a két illat van, nincs nagy választási lehetőség:) szóval gyümölcsös nem lehet...de nem baj:) ez is jó lesz

Köszönöm Nektek a segítséget!:)

2011. szept. 26. 17:34
 9/9 anonim válasza:
A shea vajasban több a hatóanyag. Nekem ez van és imádom! A Color Trend is jó, de a shea vajas sokkal szuperebb!
2012. júl. 27. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!