Adidas parfüm? Valaki esetleg? :D
Figyelt kérdés
Régebben Adidas Tropical parfümöm volt, de azt tapasztaltam, hogy már nem nagyon lehet kapni. Nagyon kellemes sárgadinnyés illata volt. Keresgéltem kicsit és ráakadtam egyre, amire azt írták kellemes sárgadinnyés az illata. Pure Lightness
Van valakinek esetleg? Tényleg hasonló az illata?
2011. szept. 19. 21:43
2/3 anonim válasza:
Olyan Adidast még tuti lehet kapni! Mert Én most kaptam annak egy változatát Karira!:) Neten is láttam. Sok sikert!:)
3/3 anonim válasza:
Na jó,vissza is kerestem Neked.:) Ott az utolsó!
Én most a 3.képen láthatót kaptam Karira,de el vagyok tőle ájulva,pedig Apu csak úgy találomra szokott a polcról leemelgetni,de most NAGYON beletalált...!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!