Sminktörlő kendő mennyire éri meg?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam, hogy veszek majd, de nem tudom, hogy megéri-e. Jobban leszedi a sminket, mint egy sminklemosó vagy ugyanott vagyok vele? És melyik a legjobb?2011. szept. 17. 07:36
1/7 anonim 

válasza:

Praktikusabb az biztos (pl. utazás, vagy ha mész valahova). Régen sminklemosótejet használtam, de az nagyon csípte a szememet, és ezért áttértem a kendőre. Akkor nagyon szerettem. Úgy láttam, hogy a kendő is lehozza a sminket, de egyszer áttöröltem még tejjel az arcomat, és tiszta fekete maradt a vatta. Na azóta visszaszoktam újra a tejre.
2/7 anonim 

válasza:

Én sima babapopsitörlőt használok, olcsóbb, mint a sminklemosó, és ugyanaz van benne körülbelül.
3/7 anonim 

válasza:

Hát én úgy vagyok vele, hogy a sminklemosó eleve haszontlan kiadás. Én inkább arctisztítót használok, mert az tényleg leszedi. Bár ha gyakran sminkelsz, nem az igazi megoldás szemre.
De ha már választani kell, inkább sminklemosó szerintem. A kendőt én is inkább akkor használom, ha utazok, mert kis helyen elfér, nem kell vattát meg minden vackot vinni.
4/7 anonim 

válasza:

Nem szedi le jobban.
A hagyományos smink lemosó sokkal jobb.
5/7 anonim 

válasza:

Én például a pumpás testápolóbmól teszek vattakorongra, és azzal mosom le. Utána meg a mikorszemcsés arclemosót használom. Néha még tonic, de csak a T-vonalra.
6/7 anonim válasza:
én jobban szeretem a kendőt. a normál sminklemosó irritálja a szemem.
7/7 anonim 

válasza:

En meg a Vixi kozmetikai kendore szavazok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!