Mit csináljak? Ki kell vennem?
milyen apácasuliba jársz te,hülyeség az egész!
addig ne vedd ki semmiképpen se míg nem szólnak rád!
ugyan... egész középsuliba hallgattam hogy nem lehet kék meg rózsaszín hajam... érettségi után váltottam is barnára eheh :D
hagyd csak benn. ha nagyon pattognak és nem akarod vállalni a botrányt vegyél szilikon átlátszó pct, lehet kapni sztem orrpcben is ilyen "láthatatlan" cuccost, ami azért látszik de tn nem veszik észre messziről.
nálunk sem lehet látható helyen pc, és nem apácasuliba járok. egy rendes gimibe , ami nem szakközép nem lehet pc látható helyen, ill. a fiúknak fülbevaló.
egyébként meg, ha nem akarod kivenni ne vedd ki. nagyfiú/lány vagy már döntsd el...
ma 12:13 :D ugyan, nekem nem enyhültek meg... na jó, talán az öltözködést jobban viselték, de nem akarták engedni csak ugye nem tudtak mit kezdeni, én meg akartam.
aztán ahogy leérettségiztem elmúlt kényszer, mrá nem volt izgi, hiszen már lehetett kék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!