Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nyelv pc-t szeretnék csináltat...

Nyelv pc-t szeretnék csináltatni a szüleim tudta nélkül. Mennyi az esélye hogy észreveszik?

Figyelt kérdés
esetleg tudtok valamilyen bevált módszert hogy ne legyen annyira feltünö?? elöre is köszönöm ! :)
2009. ápr. 22. 23:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

észreveszik, előbb vagy utóbb :)

én mondjuk nem voltam pösze amikor az enyémet csináltattam, de titkolnom sem kellett, én úgy csináltattam hogy már volt egy csomó, csak többnek akartam érezni magam tőle, de ha csak azért csináltatod hogy elmondhasd van piercinged, akkor szerintem felesleges, főleg hogy elég nagy kárt tud tenni a fogakban úgy hogy észre sem veszed, és úgysem tudja senki sem megállni hogy játsszon vele hogy mások is lássák mije van, nekem az ajakpiercingektől kellett megválnom mert lekoptatták az ínyemet, sajnáltam nagyon, de a fogaim fontosabbak, az ilyet is mérlegelni kell, azóta a nyelvemből is kivettem, meg van sok más ami kárpótol :)

2009. ápr. 24. 14:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Mivel egy szakember kiskorunak csak szülői beleegyezéssel készíthet pc-t...

Ha meg valamelyik osztálytársad haverod akarja megcsinálni inkább ne...

1-2 évfolyamtársam sinált egymásnak... Nyelv, köldök, intim, szemöldök, ajak pc-ket és szép kis fertőzések lettek belőlük...

2009. ápr. 25. 23:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség ,hogy szülői engedéjel csinálják én 13 évesen csináltattam és semmi nemkellett hozzá.Hétfőn csináltatok a nyelvembe elvileg de én koleszos vagyok szóval így könnyebb lessz hogy ne bukjak le :D legalábbis remélem bár szerintem nemszólnának érte
2010. okt. 23. 23:39
 14/14 anonim válasza:

Szerintem ez qva hülyeség..Mivel csak is szülői engedélyel csinálják az ilyet meg... Vitatkozni meg felesleges csak elég ha utána olvasol... 18 éves kor alatt az alábbi szülői nyilatkozat kitöltése szükséges piercinghez tessék :D

[link]

De am itt értelmesen lewan írwa minden...

2011. júl. 4. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!