Szerinted milyen ez a gyűrű?
Bocsi a kép rossz minőségű lett. [link]
Az a baj, hogy nem tudodm eldönteni, hogy nagyon gagyinak néz ki vagy sem, mert én csináltam. A masni közepére egy fehér gyöngy van ragasztva.
Elöre is köszi az öszínte válaszokat :)
köszi :)
nem porcelán. Hanem eléégé vicces módon: ékszer drót befestve fehér körömlakkal majd azt köröm díszítéshez használt csilámmos ezüstös bronzal bevonva. Hát tudom, ellégé furcsa ötlet volt, de csak azért mert nem volt itthon ezüst ékszerdrótóm, csak rószaszínes.
Köszi :)
Alapanyagok: ékszerdrót (asszem 1-es), fehér köröm lakk, átlátszó köröm lakk, köröm díszítéshez használt por ( nekem ilyen ezüstes bronzos) , 1db fehér gyöngy, fekete szallag (nekem ruha vásárlásból maradt, amire a címkét ráköttöték a ruhához), kétoldalas ragasztó szallag, de ennek nagyon sok hasznát nem vettem, müköröm ragasztó ( lehet elégg csak ez is és nem kell ragasztó szallag, de valószínűleg jó a pillanat ragasztó is), és valami olyan henger alaku tárgy ami akkora mint az ujjad, pl nekem egy kiemelő filc, olló, ecset a csillám porhoz
Elkészítés:
Masni:
A szallag felénél ragasztottam egy ragasztó szallagot. Majd úgy hogy legyen egy kis "íve" ráhajtottam az egyik felét. Majd itt is ragasztottam egy ragasztó szallagot, és úgyanígy ráhajtottam a megmaradt "szálat". Biztos ne jöjön szét ajánlo, hogy ha használsz két oldalas ragasztó szallagot kend be azt mükörüm/pillanat ragasztóval. Majd mükörüm/pillanat ragasztóval ráragasztóttam a fehér gyöngyött.
Remélem érted, hogy mire gondolok, csak mert nem sikerült valami jól megfogalmaznom.
Gyűrű alap:
A kiemelő filcet körbe tekertem 3-4-szer a drótal, majd befestettem fehér köröm lakkal. Miután megszáradt apró részletekben befestettem átlátszó köröm lakkal és a befestett részre ecsettel felvittem a port.
Utána már csak ráragasztottam a masnit.
Remélem tudtam segíteni :) és ha még kedved van elkészíteni akkor sok sikert :)
Bocsi ez lemaradt:
Msninál még a végét ferdén vágtam le. Majd hogy ne bomoljon szét így a végét bekentem müköröm ragasztval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!