Hol lehet venni barátság nyakláncot?
Figyelt kérdés
Elsősorban a nyakláncok érdekelnének. Mivel 3-an vagyunk nagyon jó barátnők, ezért 3-as barátság nyakláncra lenne szükségem. Hol lehet kapni ilyesmit, és ha tudtok akkor légyszíves mutassatok képet is. Jöhetnek személyes vélemények pl: ,hogy te mit ajánlanál. A válaszokat előre is köszi! :)2011. szept. 9. 21:52
1/5 anonim 

válasza:

Szia.
Én a plázán belül az ajándék boltban találtam:D
2/5 anonim 

válasza:

Lehet pld. 3 fém puzzle-darabka, amik ugye összeillesztve passzolnak.
3/5 anonim 

válasza:

régen a girl újságban volt egy ilyen kis barátnő nyaklánc :)
két kis színes kirakó alakú izéke volt rajta és én a legjobb barátnőmnek adtam :$ :)
nekem fekete,az övé meg rózsaszín :P
ha hárman vagytok barátnők,kérdezősködhetsz a baráti körödben hogy valaki a lányok közül nem vette-e meg az újságot és megvan-e neki még a kis nyaklánc :) vagy ha van valakinek kishuga,akkor neki van-e olyana :D
13l
remélem segitettem :)
4/5 anonim 

válasza:

Hát én a Velencei-tónál vettem még a nyáron egy 2-eset, 2 szív és rájuk van írva hogy Best friend. De gondolom nem mész el odaig.. szerintem plázákban, ékszerboltokban kapsz. ;)
5/5 anonim 

válasza:

Én az Aréna plázába láttam ilyet, egy ilyen tarka csajos boltban, ahol ilyen lila kis kosarak vannak, meg lehet venni minden kis tarka hajpántot, meg műhajat, kalapot, és ékszereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!