Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Ezt a körmöt szeretném megcsinálni:

http://www.youtube.com/watch?v=GAahjbYxC5g&feature=related

De nekem hiába csöpögtetem a lakkot a vízre, nem oszlik ennyire szét...sőt... ahogy belecseppen, úgy is marad, nem lesz nagyobb. Több lakkal próbálkoztam már, de egyik sem jó :/

Köszi előre is a segítséget!

2011. szept. 8. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem mást is rak a vízbe nem csak simán vízbe cseppenti
2011. szept. 8. 19:11
 2/7 anonim válasza:
probalkozz desztilalt vizzel es egymas utan gyorsan csopogtess es FONTOS ,hogy jo folyos legyen a lakk
2011. szept. 8. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Igazából mást is rak a vízbe, nem csak víz van benne, de rendes vízzel is működnie kell.
2011. szept. 8. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon folyós lakk kell! Először nekem sem sikerült, csakis azokkal a lakkjaimmal, amik újak és baromi folyósak. Ami kicsit is nyúlós vagy sűrű, felejtős.-.
2011. szept. 8. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Room temperature filtered water-szobahőmérsékletű szűrt víz

Ha ez segít valakinek:-))

2011. szept. 9. 09:49
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!! Sikerült végre :D Már csak arra kéne rájönnöm, miért nem marad a körmömön..ahogy kiveszem az ujjam szétfolyik rajta a lakk és a mintának annyi...:/
2011. szept. 9. 10:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Utána néztem a blogon is ennek a technikának. Aki meg akarja csinálni annak tudnia kell:

1. Ha teljes manikűrt akarsz akkor 2-4 egész üveg lakkra lesz szükséged. ( ez testvérek között is 1500-2000 forint, ennyiért pedig beülhetek egy profi manikűröshöz is )

2. Nem minden lakkal működik, ezt ki kell kísérletezni ( nálunk nem kaphatók azok a márkák amiket ő használ ezért szerintem sokba kerül kipróbálgatni, hogy melyik jó és melyik nem )

3. Minden minta után tiszta vizet kell tenni a csészébe

4. Nagyon gyorsan kell dolgozni, mert ha megszárad a lakk a víz felszínén, akkor nem tudsz mintákat rajzolni bele. Lassan száradó lakkot kell használni.

5. Ha leragasztod körben a körmödet, a ragasztószalag eltávolításakor nagyon kell vigyázni, mert feltépheti a mintát is.

6. Használhatsz olajat is, azt viszont nagyon pontosan kell felvinni, a körömre nem kerülhet, mert nem fog megtapadni a minta rajta.

Elsőre nekem is megtetszett, de ezek után nem biztos, hogy nekiállok.

2011. szept. 9. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!