Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A Körömlakkhígítót hogy kell...

A Körömlakkhígítót hogy kell használni?

Figyelt kérdés
észrevettem hoyg kezdenek besűrűsödni a lakkjaim vettem higítót de nem tudom hoyg emnnyit kell beleönteni ,ugyanugy jó lesz tőle alakk?
2009. ápr. 20. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
a koromlakkot en siman acetonnal szoktam higitani...beleontok egy picit,felrazom a lakkot es kesz^^
2009. ápr. 20. 13:47
 2/6 A kérdező kommentje:

és uyganolyan jó marad ugye ? amugy midnegy máér megvettem ugyhogy tuti ki fogom próbálni,azért köszönöm,de én uyg tudom hoyg acetonnal nem jó higítani

köszike

2009. ápr. 20. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
ugyanolyan jó marad, én is acetonnal higitom az enyémeimet...2-3 cseppet teszek bele és jól összerázom :D
2009. ápr. 20. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne higítsd acetonnal! Nekem drága lakkjaim voltak és jól elrontottam őket a hülye acetonnal. Volt olyan is, amibe keveset raktam a másikba többet. Amelyik nem lett rossz egyből, az csak később, de végül mindet ki kellett dobnom.

Külön állt tőle a lakk és a víz. Úgy értem mintha sima átlátszó vízbe kis festékdarabkáékat raktál volna, egyszóval használhatatlan lett mind.

Én az életbe nem csinálok ilyet többet, ezzel elrontani egy jó lakkot... körömlakk hívótóból csak belecseppentesz párat, keveset, nehogy sok legyen és kész.

Nem is drága annyira, hogy ne lehessen megvenni.

2009. ápr. 21. 02:17
 5/6 anonim ***** válasza:
elírtam. szóval abból a hígítóból.
2009. ápr. 21. 02:18
 6/6 anonim válasza:
hogy a búsba került a te körömlakkodba víz??? minden körömlakkba aceton van! festő vagyok úgyhogy ezt tudom!
2009. nov. 15. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!