Mit gondoltok ezekről a fajta fülbevalókról? (Képpel)
2011. szept. 3. 13:30
11/14 anonim válasza:
A 2. az rohadt jól néz ki. Nagyon tetszik, de magamnak nem csinálnám meg. Elég kicsi a fájdalomküszöböm xD
20L
12/14 A kérdező kommentje:
nekem is nagyon tetszik mind a 2 fajta és már benne van a fülembe a tragus meg a helix piercing is...:D ugyan úgy néznek ki mint a képeken és imádom őket...:)))
2011. szept. 4. 07:55
13/14 anonim válasza:
nekem tragusom van,imádom,annyira aranyos :)
amilyen a 2. képen van olyat még sosem láttam,de te jó ég iszonyatosan tetszik!mennyiért csinálták neked ? :)
14/14 A kérdező kommentje:
én se láttam még soha,és egyik este mikor megláttam akkor nagyon megtetszett és mondtam hogy nekem kell olyan másnap már benne is volt a fülembe,egyik ismerősöm csinálta ingyen,ő piercinges....nem fájt egyáltalán és én is nagyon imádom az összeset...:)))
2011. szept. 5. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!