Az essence sminkek jók?
Konkrétan az Essence Pure Skin Púderre gondolok,de ha más sminkkel kapcsolatban van tapasztalat,azt is szívesen "hallgatom"(nézem),mert (gondolom) ha az egyik termék rossz egy márkából akkor a másik is,ha az egyik jó,akkor a másik is....szóval tapasztalatok?
És aki tudja kb mennyibe kerül pontosan ez a púder a dm-ben,vagy a tescoban,rossmannban vagy bárhol akkor légyszíves írja le,köszi:)
nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak az essence-el kapcsolatban. van tőlük körömlakkom,szemceruzám,tusom,rúzsom,szájfényem...szinte az összes sminkcuccom essence:D régebben kipróbáltam az alapozójukat is, az is nagyon jó volt, főleg ha az árát nézzük, 800-900 ft körül.
szerintem a púder is ilyen árban mozoghat
Igen, nagyon szeretem a termékeiket. Jó árkategória, és ahhoz illő minőség. Igazából a filces szemhéjtust vagy mit, na olyat soha ne vegyél(de mondjuk ez az összes márkára is ugyanúgy igaz szerintem) tőlük, mert egy szar :D
Alapozó *pipa*
Púder *pipa*
Szempillaspirálok *pipa*
Szemhéjfestékek *pipa*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!