Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Srácok! Nektek tetszenek a...

Srácok! Nektek tetszenek a bogyós orrpiercingek?

Figyelt kérdés

Szóval írjátok meg, hogyha tetszik akkor miért, ha nem akkor is hogy miért.Meg légyszíves a korotokat.Azért vagyok rá kíváncsi, mert én is szeretnék egyet, de nem tudom, hogy a pasik mit gondolnak róla.

Szóval ilyenre gondoltam:

[link]

2009. ápr. 19. 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Én személy szerint annyira nem kedvelem a piercingeket, de ez még elmegy nálam, viszont szájba, nyelvbe undorító:D
2009. ápr. 19. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Én szeretem a piercingeket, de inkább a karikát mint az ilyen bogyósat. Egyébként meg mit számít mások véleménye? A lényeg hogy neked tetsszen.
2009. ápr. 19. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem bejön szerintem mindenkinek jól áll :)

F/17

2009. ápr. 19. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a bogyós orrpiercing? Az nem más? Ez egy sima kő.

Na mindegy. A képen látható szerintem jó, abszolút nem tűnik piercingenk, ez inkább olyan kis dísz, ezért talán több embernek tetszik. Szerintem is sok embernek jól áll, a pasikat sem hiszem, hogy zavarni fogja. Szerintem jó, csináltasd meg.

2009. ápr. 19. 16:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Megerősítettetek abban, hogy csináltassak egy ilyet :)

Nekem is nagyon tetszik, mert nem olyan feltűnő, de mégis látszik.

Egy másik kérdés, hogy szerintetek egy ilyet a suliban mennyire néznek jó szemmel?Szerintem a tanárok eléggé ki lesznek akadva, de attól, hogy nem tetszik majd nekik, azt nem parancsolhatják rám, hogy szedjem ki, igaz?

Am. 14 éves vagyok.

2009. ápr. 19. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ha még általános iskolába jársz, akkor várj a nyári szünetig és akkor csináltasd meg, gimiben már nem fognak szólni érte, ez nem feltűnő piercing
2009. ápr. 19. 18:38
 7/8 anonim válasza:
Szia! Nekem 2 éve van ugyan ilyen kis köves piercingem, és nem is nagyon feltűnő:D Eddig egyik pasim sem szólt miatta:) Suliban sem volt vele gáz, max olyan volt hogy tesin mondta a tanár hogy akinek van piercingje, az ragassza le ragtapasszal:D Am én 15 évesen csináltattam, mikor elsős vtam középsuliban:D (17/l)
2010. ápr. 30. 21:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Már egy éve megcsináltattam a piercinget és imádom:) Nem féltűnő, és elmondások alapján inkább aranyos az ilyenfajta piercing. Általánosban volt belőle cirkusz a tanárok részéről, de aztán rájöttek hogy kiszedni nem fogom úgyhogy nem tehetnek semmit...Most, gimiben pedig egyáltalán nem szóltak érte, sok embernek van itt piercingje. Még egy tanárnak is:D
2010. máj. 1. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!