Kerek archoz milyen fülbevaló illik?
Sziasztok!
Még sosem volt fülbevalóm, pénteken lövetem ki a fülem. Kerek arcom van, sötétbarna hajam és kék szemem.
Milyen fülbevaló illik hétköznapokra?
25éves vagyok, és 3gyermek anyukája! :-)
Szia!
Én az ilyesmit szeretem. Gyerek mellet pedig főleg jó, mert még véletlenül sem tud beleakadni.
Szerintem valami oválisabb formájú! Mondanám, hogy hosszú, lógós, de ha kerek arcod van, azt nem nyújtaná annyira hanem inkább kihangsúlyozná.
Azt javaslom, egyelőre úgyis azt hordhatod, amit adnak hozzá: orvosi fémet. Addig pedig szerezz be 1-2 különböző formájú, nem túl drága bizsut drogériában stb. és addig nézegesd meg tükörben őket, később próbálgasd és ráérzel. Függ a frizurádtól és az aktuális öltözéktől is, ezért érdemes úgyis beszerezned többet.
Amilyet szeretnél. :) Nekem is kerek arcom van, hordok sima bedugósat is, lógósat is. Lógósat csak alkalomra, vagy nőiesebb öltözék mellé szoktam felvenni, a bedugósat minden nap felveszem. :) és az csak ilyen strasszköves delfin, egy nagy strasszkő, és egy strasszköves háromszög. :):)
14/l
szerintem a pontfülbevalók jók.
Ovális archoz nem tudnátok vmit mondani? (bocs hogy ideírom a kérdést de nem akartam hogy 2 ilyen kérdés legyen.)
Nekem is kerek arcom van, és a lógós nyújtja,meg a csepp alakú, és a lefelé szűkülő de ha kerek vagy karika fülbevalót hordanék az tovább gömbölyítené az arcom.
Tehát az ovális fej alakra jó a kerek.
De erre nincsenek szabályok próbálgatni kell, van például karácsonyfás lógós fülbevalóm, és az is jól áll:-)
27
Köszönöm a válaszokat!
Csak alkalmakra kell, máskülönben itthonra van olyan, amibe a kicsik nem akadhatnak bele. :-)
Amúgy 18, 19 és 24 évesen szültem. Én így érzem tökéletesnek az életem, a gyerekekkel! :-)
szia
szerintem a karika fülbevaló is jó lenne olyan közepes vagy kicsit nagyobb ill még a rombusz formát nézd meg mintást vagy feketét esetleg ezüst szinben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!