Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tetszik nektek ez a táska? (...

Tetszik nektek ez a táska? ( Lent )

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 30. 08:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nem, mert sportos

16/L

2011. aug. 30. 09:48
 12/16 anonim ***** válasza:
nekem tetszik, bár iskolatáskának nem választanék ilyen színeset
2011. aug. 30. 09:55
 13/16 anonim ***** válasza:
én nem akarnék eladni egy oylan táskát a vaterán aminek semmi baja és új.. akkor már inkább használja a tesóm vagy az unokatesóm ... vagy majd jó lesz ha mondjuk megyek osztálykirándulásra ..vagy ha a másik táskámba belefolyik az üdítőm .. akárhogy is én nem adnék el egy új táskát
2011. aug. 30. 10:01
 14/16 anonim ***** válasza:
nem
2011. aug. 30. 10:27
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem nekem kell hanem a húgomnak.Hiába győzködtük, hogy nagyon színes és nekünk nem tetszik, neki akkor is csak az kell. Mondtam neki, hogy megkérdezem tőletek, és majd meglátja, hogy nem csak én vagyok ezzel így. Még egyszer köszi. :)
2011. aug. 31. 11:23
 16/16 anonim ***** válasza:
hány éves a tesód? :)
2011. aug. 31. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!