Mi a véleményetek erről a táskáról?
2011. aug. 29. 22:58
1/10 A kérdező kommentje:
*Oldaltáska
2011. aug. 29. 22:59
2/10 anonim válasza:
semmilyen,átlagos,nem csajos,nem szép,nem izgis. nekem nem tetszene egy csajon.és rossz kategóriában van.
3/10 anonim válasza:
Kifejezetten ronda. 15/L (és tényleg rossz a kategória:'D)
4/10 anonim válasza:
en is sportos csaj vagyok es szerintem nagyon szep :-)
7/10 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik, sportos lánynak meg főleg. Nekem is jó lenne valami ilyen :)
8/10 A kérdező kommentje:
Huh azért megnyugodtam, hogy pár embernek tetszik. (:
2011. aug. 29. 23:08
9/10 anonim válasza:
szerintem egy sportos csajnak pont jó. Én évekig nyüstöltem egy puma táskát és még ma is olyan, mintha új lenne, csak persze néha ki kellett mosni, mert tényleg sokat használtam (suliba).
10/10 anonim válasza:
Valószínűleg ez unisex táska, bár szerintem inkább fiús.
Én is szeretem a lazább, sportosabb vonalat is, de egy ilyen táskának nem örülnék. A másik kérdés, hogy vajon el fog-e férni benne?!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!