Hatvanicsirke kérdése:
Hogyan csinálhatnék magamnak peirceinget?
2011. aug. 25. 19:39
1/8 anonim válasza:
Branültűt veszel a gyógyszertárban, 2-3 száz forint.
Fertőtlenítő, meg ápoló krém. minden sterilizálsz, fertőtlenítessz, szúrod és kész.
De erre való a piecer.
2/8 A kérdező kommentje:
és miér kell hozzá olyan tű? gombos tű miért nem jó?
2011. aug. 25. 19:56
3/8 A kérdező kommentje:
betadin is jó? fertőtlenítőnek?
2011. aug. 25. 19:59
4/8 anonim válasza:
Gombostű??? xDDD Gondolkozz már ember hogy milyen vastag a pc és milyen vastag a gombos tű.. Áá, szerintem inkább neki se állj mert látszik fingod nincs az egészről!
5/8 anonim válasza:
Uh, szerintem ne sajnáld rá azt a 5000-10000 ezer forintot amibe kerül, inkább gyűjcsd össze minthogy házilag lyukasztgatod magad :S Bár te tudod :)
6/8 anonim válasza:
Igen,a betadine jó rá. Nekem majdnem ilyenem van,csak az alsóba van csak golyó, ajkaimon nincs semmi, gyógyulási idő nekem 1 hónap volt,de nagyon megérte, és 5000Ft-ot hagytam ott pc-vel együtt.
7/8 anonim válasza:
Szia! Otthon ne csinálj, ismerek egy srácot, 5000-ért beszúrja ékszerrel, fertőtlenítéssel mindennel együtt (még kezelő oldatot is kapsz), ha te viszed az ékszert, csak 4000. Szánj rá ennyit, megéri.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!