Fekete memória karkötő divatos?
2011. aug. 22. 19:21
1/7 anonim válasza:
sz*rd már le a divatot! ha tetszik hordd. egyébként jól néz ki a karkötő.
2/7 anonim válasza:
egyetértek az előzővel :)
én sem amiatt hordom a dolgaimat mert divatos..hanem mert tetszik.kit érdekel hogy mások mit gondolnak?ha nekik nem tetszik akkor nem kell ránéniük
3/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Tojd le magasról, mit gondolnak mások :) a barátaid úgy is azért szeretnek, aki vagy, nem azért, amit hordasz, az idegen embereket meg feleannyira se érdekled, mint gondolod, hidd el nekem :) a karkötő meg jól néz ki.
4/7 anonim válasza:
megkérdezhetem hogy miért hívják memória karkötőnek?
5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem azért mert :
Ez drótból van és mindig visszaáll az eredeti állapotába . és gondolom "memorizálja" hogy hogyan állt eredetileg.
Valahogy így lehet.
2011. aug. 24. 14:06
6/7 anonim válasza:
úú,köszi:) ez eszembe se jutottt:S:D
7/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon divatos, a fekete az minden színhez jól áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!