Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel tudom kezelni és ápolni...

Mivel tudom kezelni és ápolni a köldök piercingemet?

Figyelt kérdés

1 napja csináltattam a köldök piercingemet és minden érdekelne róla szóval nagyon szeretném hogy mindenki akinek van köldök piercingje adjon nekem jó tanácsokat...

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK!!!!(L)(K)

2009. ápr. 15. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy nem mondták ott el neked??? Na mindegy, én megmondom. :) Nekem is van köldökszöszöm, vegyél Bepanthen Plust (de mindenképp plust), és 70%-os orvosi alkoholt. Először kendd be a bepanthen plussal, kicsit mozgasd meg az ékszert, aztán fertőtlenítsd az alkohollal:) Nekem ezt mondták a szépségszalonba:)
2009. ápr. 15. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem sajnos csak volt,de épp ezért tudok hasznos tanácsot adni!

Nekem sajnos nem saját,hanem a pc-es hibája miatt kellett kivennem!

-Fontos,hogy orvosi fém legyen benne,mert nekem pl az volt az egyik baj,hogy ezüst volt benne és nekem nem szabadott volna rögtön azt beletenni,hanem először orvosi fém és majd később valami mást!

-Nekem azt mondta a csaj,aki csinálta,hogy napi LEGALÁBB 10x fertőtlenítsem le alkohollal!Ugyebár én a legjobbat akartam magamnak,ezért így is tettem(sajnos),mert a bőröm teljesen elvékonyodott és leszáradt!

-Minden embernek más a jó rá,ezt ki kell tapasztalni...

-Ne bánkódj,ha nem gyógyul meg napok alatt,mert hallottam már olyat is,hogy valakinek egy év kellett a gyógyuláshoz!

-Remélem,hogy te nem jársz úgy,mint én,mert amikor én kivettem,ottmaradt a nyoma és a mai napig ott van és az már örökre ott is fog maradni,pedig újra meg akarom majd csináltatni,csak nem tudom,hogy a hegtől lehetséges lesz-e majd!

Sok sikert és gyors gyógyulást!

Remélem,hogy tudtam segíteni?!

Üdv!

2009. ápr. 15. 18:22
 3/7 anonim válasza:
Szijasztok:)))Am 100%-os alkohol nem jó rá mert én azt használom??!!
2009. ápr. 15. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Az alkohol nem jó rá. Nekem egy hónapja van piercingem a köldökömben, de csak 1-2 napig kenegettem oxigénes vízzel, utána semmit nem raktam rá és be sem gyulladt!:D Lehet csak szerencsés típus vagyok...:) Ja és pár napig sebtapaszt raktam rá, de semmi több. Már majdnem teljesen begyógyult, nem gennyezett (pfujj:SS:D), semmi gond nincs vele.:)
2009. ápr. 15. 19:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%-os alkohol sztem túl erős... Ja és én vtam az 1.:) Nekem azt mondták naponta 2x az elején aztán csökkenthetem. Párszor begyulladt, és elég ronda volt. Eddig mindig rendbe jött, de megint begyulladt... sajnos... :(
2009. ápr. 15. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
szia! én a múlt héten csináltattam és reggel és este kenem 3%os hidrogén peroxid oldattal és semmi baja, nincs begyulladva és nem fáj
2009. ápr. 16. 13:51
 7/7 anonim válasza:
100%
Szija én is tudom neked nagyon ajánlani a Bepanthen (PLUS) krémet én is azt használom és nagyon jó!!FONTOS HOGY AMIKOR BEKENED MOZGASD MEG A PIERCINGET!!!Sok szerencsét kívánok a piercingedhez!!(L)(K)
2009. ápr. 17. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!