Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pc-nél mennyi idő alatt megy...

Pc-nél mennyi idő alatt megy le a gyulladás?

Figyelt kérdés
Most szombaton szeretnék csináltatni és a nyári szünetből kevesebb mint 2 hét van. Annyi idő alatt lemegy a a gyulladás? Csak mert nem szeretnék suliba gyulladt pofával bemenni.. : D
2011. aug. 19. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:
attól függ hova szeretnél. Fülben max 2-3 hét. az ajak/nyelvnél több idő kell..akár 1 hónap is. a köldöknél is 3-4 hét. a szemöldöknél is kb. magyarán majdnem 1 hónap a regenerálódás. addig be is sebesedhet. kezelni kell rendszeresen. remélem segítettem :)
2011. aug. 19. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Fülnél is inkább 1 hónap (ha nem több), főleg ha porc... Ha azt írtad,hogy "pofa", akkor gondolom ajakra gondoltál, az is olyan 1 hónap,de persze attól függ, hogy hogy kezeled.:)
2011. aug. 19. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
10:27. igazad van :) első vagyok :) a porcra nem is gondoltam :/ a cimpa gógyul be 2-3 hét alatt a porc az 1 hónap :))
2011. aug. 19. 10:29
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem a fülem 5 hét után gyógyult be :) (nem porc)
2011. aug. 19. 23:25
 5/5 A kérdező kommentje:
bocsi, igen ajakba szeretném, ez lemaradt, de azért köszi. :D
2011. aug. 22. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!