Hol lehet kapni Budapesten Silly bands vagy Funny bands karkötőket, és mennyiért?
Figyelt kérdés
Kérlek ne ilyen külföldi oldalakat írjatok amin dollárral kell fizetni...2011. aug. 19. 08:51
2/13 A kérdező kommentje:
köszi, de lehet h egy dollár aztán meg majd 100 ért kihozzák amerikából XD azért köszi
2011. aug. 19. 09:35
3/13 anonim válasza:
ázsia center,auchan,játékboltok,bevásárlóközpontok gyerekosztályán(ahol játékokat lehet kapni) kb 400Ft-ért
5/13 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok : a bigyoshop magyar :)
De szerintem is érdemes lenne körülnézned,én láttam már bazárokban is és szerintem már biztos vannak olyan helyenek,amiket elöttem felsoroltak.
6/13 A kérdező kommentje:
2.válaszoló köszii
3.nekedis köszi
nem tudom megnézem már néztem vaterán is, csak tudod jobban szeretem ha valamit személyesen vehetek meg:)
2011. aug. 19. 10:09
7/13 anonim válasza:
Ige az Ázsia centerben a jobb oldaliban a második emeleten a játékbaoltban, a pnztérral szemben, remélem segítettem:D
8/13 A kérdező kommentje:
meg még az h vannak olyan szögletesek amiben nagyon szép minták vannakmeg vannak azok a lekerekítettek
és azok annyira nem jók mint a másik..XD
990Ft vagy mennyi sztem sok 12 db karkötőért..
am 1x újévkor az újévi cuccoknál láttam a spar ba de neem tudtam akkor még hogy miaz és hlye voltam nem vettem meg pedig asszem csak 1 százas volt..
:):):):):)
2011. aug. 19. 10:12
9/13 A kérdező kommentje:
4.válaszoló igen és köszi majd megnézem az ázsiában:)
2011. aug. 19. 10:13
10/13 anonim válasza:
Müllerben is nézd meg, nálunk lehet kapni olyan 500ft-ért (nem Budapest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!