Szerintetek miylen smink illik ehez a tipushoz?
Figyelt kérdés
Barna szemem van és szőke hajam, a bőröm olyan közepesen barna.Buliba megyek, oda szeretném kirittyenteni magam.
Sztetek jól nézne ki ha sötét kék szemceruzával kihuznám alul felül? Láttam vkin és nagyon megtettszett de kiváncsi vagyok a vélemányekre.Nincs itthon kék szemcerkám de ha a többség igennel zavaz akkor megveszem.
Vagy más ötlet?
18/L
2011. aug. 18. 16:46
1/4 anonim válasza:
Szerintem az is simán jó, ha még kezdő vagy a sminkelésben, hogy fekete szemcerkával vagy ha ennyire megtetszett a kék, akkor azzal körbe satírozod a szemed, a külső sarkánál kicsi felviheted ("cicásra"), és utána vagy az ujjaddal vagy egy fültisztító pálcika segítségével szépen füstösre elsatírozod, utána (szempilla göndörítés, ha van göndörítőd) mehet a spirál. A szemed előtt alapozóz hatsz+korrektor+púder, a szádra pedig valami klassz szájfény. 19L
2/4 A kérdező kommentje:
MEnt a zöld kezecske, köszi megfogadom:)
2011. aug. 18. 17:21
3/4 anonim válasza:
Szerintem neked egy kissé sötétebb smink állna jól... legalábbis ha a szemedet ki emelnéd! Fekete szemceruzával, egy sötétebb árnyalatú szemhélyfestékel, és szempilla spirálal ez simán meg oldható. Egyszerű és nagyszerű. Olcsó és jó. Kezdetnek megfelel. És majd idővel te majd úgyis kitapasztalod hogy neked mi áll jól és milyen l sminkel érzed magad jól.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. aug. 19. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!