Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon jó NUDE rúzst tudsz...

Nagyon jó NUDE rúzst tudsz ajánlani? Neked mi vált be?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
A testszínűre gondolsz? Én olyat mondjuk még nem láttam, viszont úgy szoktam ugyanazt a hatást elérni, hogy alapozóval lekenem a számat vagy korrektorral, utána rámegyek színtelen szájfénnyel. Szerintem sokkal szebb és természetesebb.
2011. aug. 17. 16:48
 2/9 A kérdező kommentje:
most kipróbáltam és tényleg működik,csak sajnos hajlamos vagyok eltüntetni a számról érthetetlen okokból a szájfényt, és félek h nem annyira tartós ez a módszer hosszan tartó nude rúzs hatásra .:S
2011. aug. 17. 16:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha viszel magaddal egy kis korrektort meg szájfényt a táskádba, azzal bármikor meg tudod ezt oldani. És nem kell a rúzsok árnyalatai közt keresgélned, hogy melyik áll jól, mert az alapozód meg a korrektorod úgyis passzol mindig a bőrödhöz. :)
2011. aug. 17. 17:01
 4/9 A kérdező kommentje:
oks köszi:) és még egy kérdés milyen korrektort és alapozót használsz? főleg a korrektorra lennék kiváncsi
2011. aug. 17. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Korrektor meg szájfény elég gáz, amikor kicsit elmaszatolódik rögtön csíkos lesz, Catricenak van ilyen rúzsa, az jó.
2011. aug. 17. 19:11
 6/9 anonim ***** válasza:
A korrektorom Maybelline Affitone korrektor, az alapozóm most jelenleg ugyancsak Maybelline, a Dream Matte. Én nagyon szeretem, nem csíkozódik, ha rákenem a szájfényt, és nagyon szép, természetes hatása van. :)
2011. aug. 17. 21:09
 7/9 anonim válasza:
catrice 010-es be naturel :) A nagyon piros számat, teljesen nude színűvé változtatja. 1300 ft a Müllerben
2011. nov. 20. 15:04
 8/9 A kérdező kommentje:
uh nagyon köszönöm hnap meg is veszem:() és nagyon hullafehér hatású?
2011. nov. 20. 21:17
 9/9 anonim válasza:
Szia! Az utolsó válaszoló vagyok :) Bevált a rúzs? Egyébként ha nem kened rá, nagyon erősen, akkor nem lesz 'hullaszínű'. Szájfény alá is tökéletes. Most felfedeztem egy új nude rúzst: Avon Colortrend Pink Sunrise :) Meglepődtem amikor kibontottam, mert ugyanolyan hatást tudok vele elérni, mint a Catrice-el. Persze ez csak 400 ft :)
2011. nov. 24. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!