Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a hegyes...

Mi a véleményetek a hegyes műkörömről?

Figyelt kérdés

eddig mindig kocka volt de most szülinapomra csináltatnék hegyeset,de eddig akitől megkérdeztem azt mondta h furcsa meg ilyesmi,pedig nem extra hosszút szeretnék,és sima francia lenne

lehet nem kéne ennyire másnak adni a szavára,mert ha nekem tetszik akkor miért ne..csak azért mégis..megkérdezlek titeket is h mi a véleményetek..:)

2009. ápr. 14. 17:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
nekem sem tetszik hogy ennyire hegyes
2009. ápr. 14. 20:38
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

nekem tetszik a hegyes xD

es elonye is van.. mert noiesebb ujjaid lesznek tole mert vekonyitja az ujjakat :P

amugy meg sok mindenkinek van mar hegyes.. szoval divatos :)

pusz

jah es ne masra figyelj.. ha neked tetsizk tetszik.. lehet csak irigykedesbol modntak hogy nem jo.. en is jartam mar igy :( csak annyi hogy ruha teren..

2009. ápr. 14. 21:00
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

szerintem nézd meg, hogy jól áll-e egyáltalán a hegyes köröm, mert például az én ujjaim nagyon tömzsik lesznek tőle...amúgy én nem csináltatnám meg magamnak, de széééép:)

ha neked tetszik, akkor ne nagyon foglalkozz mással:)

2009. ápr. 14. 21:03
 14/20 A kérdező kommentje:
köszönök minden választ:)
2009. ápr. 14. 22:48
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szebb a hegyes, és jobb vele fogni is! Sokkal nőiesebb! Ráadásul én azt vettem észre, hogy tartósabb is!
2009. ápr. 15. 14:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem évekig francia- és kocka volt, aztán egyszer azt mondtam a körmösömnek, hogy lepjen meg.

Meg is lepett: világoskék hegyes körmöt csinált :) És képzeld, imádtam! Szerintem te is csináltasd meg nyutodtan, szerintem tetszeni fog!

A sztereotípiákkal, beszólogatásokkal meg ne törődj ;)

Boldog szülinapot! :)

2009. ápr. 15. 18:02
 17/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!:)
2009. ápr. 16. 22:25
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hegyes van és sokkal jobban szeretem. Jobb vele fogni.

Ami még nagyon fontos, hogy sokkal szebben lehet díszíteni, látványosabb az egész. Nyújtja az ujjakat, ezért nagyon nőies.

2009. máj. 10. 21:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha Neked tetszik, csináltasd meg!:) Ne mások véleménye érdekeljen, Te fogod hordani. De a helyedben kezdésnek nem extrahosszút csináltatnék, hanem inkább fokozatossan hosszabbíttatnám, hogy hozzá tudj szokni. De csak rajtad áll.
2009. jún. 1. 19:24
 20/20 A kérdező kommentje:
megcsináltattam és nagyon szeretem,köszönöm:)
2009. jún. 1. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!