Mi a véleményetek a hegyes műkörömről?
eddig mindig kocka volt de most szülinapomra csináltatnék hegyeset,de eddig akitől megkérdeztem azt mondta h furcsa meg ilyesmi,pedig nem extra hosszút szeretnék,és sima francia lenne
lehet nem kéne ennyire másnak adni a szavára,mert ha nekem tetszik akkor miért ne..csak azért mégis..megkérdezlek titeket is h mi a véleményetek..:)
nekem tetszik a hegyes xD
es elonye is van.. mert noiesebb ujjaid lesznek tole mert vekonyitja az ujjakat :P
amugy meg sok mindenkinek van mar hegyes.. szoval divatos :)
pusz
jah es ne masra figyelj.. ha neked tetsizk tetszik.. lehet csak irigykedesbol modntak hogy nem jo.. en is jartam mar igy :( csak annyi hogy ruha teren..
szerintem nézd meg, hogy jól áll-e egyáltalán a hegyes köröm, mert például az én ujjaim nagyon tömzsik lesznek tőle...amúgy én nem csináltatnám meg magamnak, de széééép:)
ha neked tetszik, akkor ne nagyon foglalkozz mással:)
Nekem évekig francia- és kocka volt, aztán egyszer azt mondtam a körmösömnek, hogy lepjen meg.
Meg is lepett: világoskék hegyes körmöt csinált :) És képzeld, imádtam! Szerintem te is csináltasd meg nyutodtan, szerintem tetszeni fog!
A sztereotípiákkal, beszólogatásokkal meg ne törődj ;)
Boldog szülinapot! :)
Nekem hegyes van és sokkal jobban szeretem. Jobb vele fogni.
Ami még nagyon fontos, hogy sokkal szebben lehet díszíteni, látványosabb az egész. Nyújtja az ujjakat, ezért nagyon nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!