Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen szemceruzát ajánlanátok...

Milyen szemceruzát ajánlanátok? (lent)

Figyelt kérdés

aki nem szeretné elolvasni ugorjon a végére ott a lényeg:)8-9 éve volt anyának egy Manhattan fekete szemceruzája és használni kezdtem mikor elkezdtem én is sminkelni (másfél éve) és hát nagyon jó volt mert nem maszatolódott meg semmi.Elfogyott ezért vettem egy ugyanolyat de ez közel sem olyan jó.Olyan mintha tök más lenne:S folyton kenődik,maszatolódik és ha erősen pislogok alul is befogja még órák után is.Ugyanaz a kettő szemceruza akor miért?:D megint várjak 8 évet hogy jó legyen?xD

na mind1 a kérdés pedig:D

------------------

Milyen szemceruzát ajánlanátok amelyik nem maszatolódik,nem kenhető könnyen és úgymond nem ilyen 'puha'?

köszii:)

2011. aug. 12. 09:57
 1/8 anonim ***** válasza:

én ajándékba kaptam egy rimmel-es szettet és abba volt egy nagyon jó szemcerka. én nagyon szeretem.

de nem lehet a legolcsóbb ahogy a rimmel-es cuccokat ismerem...

2011. aug. 12. 10:04
 2/8 anonim ***** válasza:

AVON.

Legalább 20 centi hosszú és csak is jó tapasztalatom van vele.

Amúgy sokat változott 8 éve a sminktermékek összetétele, gondolom ezért is tapasztaltad ezt(:

2011. aug. 12. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:
elég sokat kipróbáltam már, eddig egy névtelen olcsó szemcerka vált be a legjobban. kisebb drogériában vettem kb. 150 ft-ért. nézz szét, próbálgasd. nem tudok jobbat. a nagy márkásak közt még sosem találtam olyat ami nem kenődik el.
2011. aug. 12. 19:18
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2011. aug. 13. 09:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a MAC vált be. Nagyon drága viszont sokáig bírja és tényleg nagyon jó. De ha nem akarsz ilyen drágát akkor próbáld ki az Essence-t vagy az Avont. Avonból tényleg minden jó sokáig a spiráljukat használtam
2011. aug. 13. 11:07
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen:)

ma elmentem venni szemceruzát és Avonosat akartam de nem találtam:S hol lehet kapni? de viszont vettem egy rimmel-t meg valami lovely-t:D most kihúztam mind kettővel a szemem és hát mind kettő határozottan jobb mint ami nekem volt.:)

2011. aug. 13. 14:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Avonosat Avon katalógusból :) Ha van ismerősöd aki ezzel foglalkozik tőle tudsz rendelni
2011. aug. 13. 14:05
 8/8 A kérdező kommentje:
oh köszönöm:)
2011. aug. 15. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!