Lehet a púdert önmagában használni?
Figyelt kérdés
Van alapozóim jól fednek csak az a baj hogy azon a részen ahol száraz a bőröm elötte krémezni kell és ez nekem elvesz egy csomó időt meg minden... arra gondoltam hogy esetleg használhatnék púdert ha csak mondjuk közértbe megyek vagy ilyesmi...erre jó? használhatom önmagában?2009. ápr. 11. 18:57
1/2 anonim válasza:
Használhatod önmagában is, persze.
Nekem vegyes bőröm van, néhol zsíros máshol száraz. Úgy szoktam, hogy az olajmentes zsíros bőrre való alapozót összekeverem a kézfejemen arckrémmel és azt viszem fel az arcomra, pillanatok alatt megvan. Aztán a zsírosabb részeken rámegyek púderrel pl. orr.
Ez így elég tartós és nagyon gyorsan megvan és is meglepődtem, hogy pillanatok alatt kész vagyok vele.
De van amikor csak simán kis púdert rakok magamra, ha pl. közértbe akarok leszaladni.
2/2 anonim válasza:
igen lehet.főleg akkor ha nem csúnya a bőröd,akkor csak a púder is elég.vannak az ásványi púderek,azok elég jók,jobban fednek az átlagos púdereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!