Voltatok már az AsiaCenter-be? Vélemény?
Voltam már jó párszor. Néhány cipő jó áron van, de szerintem a ruhák a minőséghez képest nagyon drágák!!! Annyiért már tudok egy márkás boltban is vásárolni. Nadrágot pl 6000-7000 alatt nem is találtam. Télen csizmát 7-8 ezertől láttam. Egyébként tetszenek a ruhák :)
Körömlakkok nagyon jók! 300Ft-ért már lehet venni Moyra-t, ami szerintem a legjobb az ottani választék közül. Nagyon sok műkörmös bolt van ott és szinte majdnem mindenhol tudsz körömlakkot venni. De jól nézd meg az árakat! Amit egyik helyen megkapsz 300-ért, azt máshol 450-ért is adják.
Nagyon jó, sulikezdésre ruhákat és cipőt(mert kinöttem őket) ott szoktunk venni, szombaton megyunk is(:
12L
hát én pont hogy a cipőket nem javaslom ott...1x egy sportcipőt vettem 3hónapig bírta,meg 1x 1csizmát 2hét(!!)után leszakadt a talpa.
a ruhák jók,minőségükkel sincs baj(felsőim,farmereim,fehérneműim vannak onnan),viszont a cipzáras felsőket kerüld,én azzal is befürödtem.
szerintem ennyi. sminkcuccot még nem vettem ott úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni,de rengeteg van mindenből..körömlakk,parfüm,smink minden.
mindenképp nézz be :)
Van töredezős lakk is :) Ha gyalog mész, akkor a jobb oldali épületbe kell bemenned, majd egyből balra fordulnod. Az első utcánál jobbra 2 körmös bolt is van. A jobb oldaliba (kisebbe) van töredezős! Bocsi, de jobban nem tudom elmagyarázni!
1000Ft körül volt, ha jól emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!