Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Voltatok már az AsiaCenter-be?...

Voltatok már az AsiaCenter-be? Vélemény?

Figyelt kérdés
Jó cuccok vannak ott?:) Drága? Körömlakkokból sok a választék? Bocsi a sok kérdés miatt, de kíváncsi vagyok, mert nemsokára megyek :D
2011. aug. 9. 19:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én, ha feljutok Pestre, mindig elmegyek oda. Szeretek ott vásárolni, bár majdnem minden második ruhaboltban ugyanaz van. De én vettem ott pár jó ruhát amit imádok. Körömlakk egyébként sok van. Nézz be, tetszeni fog. :)
2011. aug. 9. 19:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Voltam már jó párszor. Néhány cipő jó áron van, de szerintem a ruhák a minőséghez képest nagyon drágák!!! Annyiért már tudok egy márkás boltban is vásárolni. Nadrágot pl 6000-7000 alatt nem is találtam. Télen csizmát 7-8 ezertől láttam. Egyébként tetszenek a ruhák :)

Körömlakkok nagyon jók! 300Ft-ért már lehet venni Moyra-t, ami szerintem a legjobb az ottani választék közül. Nagyon sok műkörmös bolt van ott és szinte majdnem mindenhol tudsz körömlakkot venni. De jól nézd meg az árakat! Amit egyik helyen megkapsz 300-ért, azt máshol 450-ért is adják.

2011. aug. 9. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Nagyon jó, sulikezdésre ruhákat és cipőt(mert kinöttem őket) ott szoktunk venni, szombaton megyunk is(:

12L

2011. aug. 9. 19:31
 4/9 anonim ***** válasza:

hát én pont hogy a cipőket nem javaslom ott...1x egy sportcipőt vettem 3hónapig bírta,meg 1x 1csizmát 2hét(!!)után leszakadt a talpa.

a ruhák jók,minőségükkel sincs baj(felsőim,farmereim,fehérneműim vannak onnan),viszont a cipzáras felsőket kerüld,én azzal is befürödtem.

szerintem ennyi. sminkcuccot még nem vettem ott úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni,de rengeteg van mindenből..körömlakk,parfüm,smink minden.

mindenképp nézz be :)

2011. aug. 9. 19:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Én sem javasoltam a cipőket, csak jó áron vannak. Az már más kérdés, hogy 1-2 hónap alatt tönkremennek.
2011. aug. 9. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy cipőket én sem javasolnám, nekem is tönkre ment.
2011. aug. 10. 08:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm:) És töredezős lakkot látott ott valaki?:)Persze valamivel olcsóbban..:D

[link]

2011. aug. 10. 09:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Van töredezős lakk is :) Ha gyalog mész, akkor a jobb oldali épületbe kell bemenned, majd egyből balra fordulnod. Az első utcánál jobbra 2 körmös bolt is van. A jobb oldaliba (kisebbe) van töredezős! Bocsi, de jobban nem tudom elmagyarázni!

1000Ft körül volt, ha jól emlékszem.

2011. aug. 10. 10:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönööööm :-)
2011. aug. 10. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!