Mi az a drogéria?
Ugye nem komoly a kérdés?
DM, Rossmann, ezek drogériák, sminkek, illatszerek, szépségápolás és a többi.
Ha ilyen kategóriában tetted fel a kérdést, akkor valószínűnek tartom, hogy vicces szeretnél lenni, provokálni szeretnél másokat, vagy csak unatkozol, és ilyeneket találsz ki:D
Na de azért elmondom, hogy ne legyen az, hogy gonosz vagyokXD
DROGÉRIA: sminkszereket, kozmetikumokat lehet ott venni. pl.:sampon, hajpakolás, szempillaspirál, rúzs, szájfény, alapozó, krém, bőrradír, szemceruza, szemöldökcsipesz, gyanta, parfüm, dezodor stbstb...
Drogéria például: dm, Rossmann és a többi:D
17/L
szóval csak sminkcuccokat is vagy pl gyantát,fogamzásgátlót is lehet ott venni?XD
DM az mi?:D
amúgy a kérdés komoly volt
2.vagyok
Na ez már tényleg kamuXD
Nekem ne mondja senki, hogy nem tudja hogy a dm micsoda...a legkisebb tanyákon is van már!!!! Ja és azt meg végképp nem akarom elhinni, hogy szerinted fogamzásgátlót árulnak olyan helyen, ami nem gyógyszertár.
ja,mert azt csak gyógyszertárba adnak?:O
amúgy 14/f vagyok
23:21 vagyok
Gyógyszert, tablettát szerinted hol adnának? Csokoládé gyárban???? Ez kb olyan, hogy almalevet veszel a cipőboltban...annyi köze van a kettőnek egymáshoz, mint a fogamzásgátlónak a dm-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!