Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel dobhatnám fel ezt a táskát?

Mivel dobhatnám fel ezt a táskát?

Figyelt kérdés

[link]

Amelyik be van karikázva ilyen szögesdrót szerü a mintája

elég fius kicsit csajosabbá szeretném tenni de nem extrem módon. 17/L

2011. aug. 6. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
kitűzők pl :)
2011. aug. 6. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Én tennék a cipzár húzókájára valami kütyüt, amit kedvelsz. Nem tudom, hogy ez most mennyire menő. De valami egyedi és csajos dologra gondoltam, ami illik a stílusodhoz. Épp a múltkor vettem a lányomnak egy kis babát, ami ilyen manga-szerű -azért merem ajánlani egy ilyen nagylánybak is-, olyan 6-8 centi magas lehet, nagyon dögös kis ruhája van, bongyor haja, kicsit olyan, mintha kis katona csaj lenne, mert félrecsapott sapkája van, és közben kis selyem szalagból tűzött szoknyája. Cukiság. Mivel egy kulcstartóhoz volt, a fejéből jön ki egy kulcskarika, amit rá tudsz eszkábálni a cipzárodra.
2011. aug. 6. 20:34
 3/7 anonim válasza:

Nem tudom, hogy viszonyulsz az ilyen dolgokhoz, de én egy masnit eltudnék képzelni a felső elől lévő cipzár sarkába így ferdén felrakva. Vagy annak a cipzárjára egy kulcstartót. Nem kell nagynak lennie. Egy kicsi de élénk cucc jól mutathat. Használd ki, hogy fekete ezért minden szín passzol hozzá. Vagy ha értesz az ilyesmihez. Kinézel egy neked tetsző színes anyagot. És az első cipzároknak felül van ilyen "fedője". Azokra rávarrni.

Lehet hülye ötletek, de csak ennyi jutott eszembe.

2011. aug. 6. 20:35
 4/7 anonim válasza:
Ja még eszembe jutott valami. Lehet venni felvarrható mintákat. Egy piros szívecskét vagy valami hasonlót is eltudnék képzelni a táska elején az alsó zseb sarkába.
2011. aug. 6. 20:37
 5/7 Blackstone válasza:
100%
Én fehér masnit tennék rá, meg ahol összeérnek a szöges drótok, azokra a pontokra varrnék fehér gyöngyöket :)
2011. aug. 6. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:

az ázsia centerben lehet kapni szivárvány színű szegecses övet. vegyél egy olyat, és a szegecseket rakd körbe a táskán. szerintem tök jól nézne ki és vidám színe lenne! :))

21

2011. aug. 7. 02:33
 7/7 anonim válasza:
kitűzők,kulcstartók
2011. aug. 7. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!