Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek milyen smink...

Kixy93 kérdése:

Szerintetek milyen smink állna jól nekem? (Kép alul)

Figyelt kérdés

Tippeket kérek, hogy hogyan sminkeljem magam?Milyen színek állnak jól nekem?Esetleg még a haj szempontjából mi állna jól?:)

Linkelhettek képeket is!Köszi

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 6. 16:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szép vagy :) Én valamilyen kékes színt tudnék elképzelni, vagy akár a metálos-feketés füstös szem, az szinte mindenkinek jól áll. Még lehetne még lilás.

Talán egy oldalfrufrut vágathatnál ha szeretnél változást, de amúgy jó így a hajad.

2011. aug. 6. 17:09
 2/16 anonim ***** válasza:
*Meg lehetne még lilás.
2011. aug. 6. 17:09
 3/16 anonim ***** válasza:

De szép vagy!

Szerintem elég lenne valami natúr smink, nem kell színes, te természetesen szép vagy!

2011. aug. 6. 17:13
 4/16 anonim ***** válasza:

szerintem egy egyszerű szemhéjtus, felül kihúzod vele a szemed ,de nem kell olyan kleopátrásan.

ha kicsit különlegesebben szeretnéd ,akkor az alsó szemhéjadat szemceruzával halványan húzd ki olíva zölddel,esetleg fehérrel.

ha természetesebben szeretnéd akkor csak spirállal húzd ki a szempilláidat.

jól állnak neked a meleg ,de mégis élénk színű rúzsok : a piros, a vörös, a kissé narancssárgás, esetleg barnásabbak.

esetleg még arcpirosítót is rakhatsz ,az is meleg árnyalatú legyen!

feltétlenül kerüld a halvány rózsaszínt ,főleg az ajkaidon ,mert az borzalom lenne!

ősz típusba tartozol.

Amik jól állnának:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ami neked nem állna jól és feltétlenül ne :

[link]

[link]

[link]

amúgy helyes csajszi vagy ,szóval nem kell túl cécózni :)

2011. aug. 6. 17:16
 5/16 anonim ***** válasza:
neked nem is nagyon kell smink,szép arcod van,esetleg egy szépen húzott tús vonal egy kis szempilla spirállal és már jó is :D
2011. aug. 6. 17:37
 6/16 piciamii. ***** válasza:
szerintem rózsaszín szemfesték,fekete szemcerka és még valami csillogos vagy valami halvány rúzs.: ) esetleg még valami kék szemfesték.: )a hajad meg szerintem így jó.:p
2011. aug. 6. 17:44
 7/16 anonim ***** válasza:
jaj ne bármit csak ne a halvány ,rideg rózsaszínt! komolyan!
2011. aug. 6. 17:48
 9/16 anonim ***** válasza:
szép arcod van nagyon :) engem a színeid alapján meg kicsit talán az arcformád miatt is ashley tisdale-re, esetleg hilary duff-ra emlékeztetsz, szerintem nézd meg az ő sminkjeiket, biztos neked is jól állna :)
2011. aug. 6. 18:12
 10/16 anonim ***** válasza:

Huh az első képen nagyon hasonlítasz Janicsák Vecára(:

Szép vagy(:

2011. aug. 6. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!