Szerintetek milyen smink állna jól nekem? (Kép alul)
Tippeket kérek, hogy hogyan sminkeljem magam?Milyen színek állnak jól nekem?Esetleg még a haj szempontjából mi állna jól?:)
Linkelhettek képeket is!Köszi
Szép vagy :) Én valamilyen kékes színt tudnék elképzelni, vagy akár a metálos-feketés füstös szem, az szinte mindenkinek jól áll. Még lehetne még lilás.
Talán egy oldalfrufrut vágathatnál ha szeretnél változást, de amúgy jó így a hajad.
De szép vagy!
Szerintem elég lenne valami natúr smink, nem kell színes, te természetesen szép vagy!
szerintem egy egyszerű szemhéjtus, felül kihúzod vele a szemed ,de nem kell olyan kleopátrásan.
ha kicsit különlegesebben szeretnéd ,akkor az alsó szemhéjadat szemceruzával halványan húzd ki olíva zölddel,esetleg fehérrel.
ha természetesebben szeretnéd akkor csak spirállal húzd ki a szempilláidat.
jól állnak neked a meleg ,de mégis élénk színű rúzsok : a piros, a vörös, a kissé narancssárgás, esetleg barnásabbak.
esetleg még arcpirosítót is rakhatsz ,az is meleg árnyalatú legyen!
feltétlenül kerüld a halvány rózsaszínt ,főleg az ajkaidon ,mert az borzalom lenne!
ősz típusba tartozol.
Amik jól állnának:
Ami neked nem állna jól és feltétlenül ne :
amúgy helyes csajszi vagy ,szóval nem kell túl cécózni :)
Huh az első képen nagyon hasonlítasz Janicsák Vecára(:
Szép vagy(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!