Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ezt milyen piercingnek hívják?...

Ezt milyen piercingnek hívják? Tetszik? Esetleg van valakinek?

Figyelt kérdés

[link]

Erről lenne szó

Nagyon fájdalmas?Hosszú időbe telik amíg begyógyul?Mit mondjak anyuéknak,hogy megengedjék?Anyuék mostanában nagyon visszafogtak (meg is értem,elég sok okot adtam,hogy ilyesmit ne engedjenek meg)

kezdjük pl. az elején,13 évesen vörös tincseket tettetünk a hajamba,aztán 13 évesen volt orr piercingem (amit szörnyen bánok,leírhatatlanul,egy idióta elkényeztetett,önző kis pics* voltam,ha tehetném mindent megváltoztatnék),persze azóta nincs meg,egy hétig volt

aztán most 14 évesen sötétbarnáról akartam világosbarnát,leszívatták a hajam,befestették és valami szörnyű lett,2 napig csak sírtam miatta,aztán pár hétig lemoshatós samponokon éltem,majd anyum befestette

a szüleim nagyon haragudtak,sőt mai napig is

amúgy megkérdeztem anyumtól,hogy a fülembe engedi e,hogy legyen még egy lyuk arra még rá bolintott (neki is van egyik fülbe vagy 3)

bocsi,hogy hosszú lett tényleg nagyon hálás lennék ha elolvasnátok,és kérlek ne kurv*zzatok le,mert én azokat tényleg nagyon megbántam odaadnám a karomat,ha vissza lehetne mindezt fordítani és azóta nagyon sokat változtam

és tényleg nagyon szégyenlem magam miatta

14l (egy hét múlva 15)

Ja és még egy utolsó kérdés : szabad vele menni vízbe?Mert augusztus végén mennénk Horvátba,amúgy én olyan 19. környékén akarnám,bár még nem biztos

2011. aug. 5. 18:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

én 9 napja csináltattam meg az ajak pc-t már egyáltalán nem fáj : D 11 nap alatt? hát nemhiszem :/

1. voltam : D

2011. aug. 5. 19:01
 12/28 anonim ***** válasza:

"Primitív népség"

Na hát drágám, jól jellemezted magadat.:)

11 nap alatt nem fog meggyógyulni,csak annyit, hogy ha nem piszkálod, akkor nem fáj...:) (2. voltam xd)

2011. aug. 5. 19:05
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem én szurkálom tele magam niggermódra... Itt csak ti vagytok azok...
2011. aug. 5. 19:07
 14/28 anonim ***** válasza:
Niggermódra.... Nagyon sok lány "niggermódra" fülbevalót hord drágám, üdv a 21. században!
2011. aug. 5. 19:09
 15/28 A kérdező kommentje:

19:07

elég szánalmas vagy,menj inkább játszani a homokba

2011. aug. 5. 19:15
 16/28 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem elég mutatós ez a piercing, industrial a neve. Mivel viszont ez porcot ér (két helyen is, ugye két végpontja van) ezért elég hosszadalmas a gyógyulási ideje. 1 hónap körülbelül, mire teljesen begyógyul, egy ideig nem fogsz tudni azon a feleden aludni. Nem vészes a fájdalom, 2-3 másodperc, és túl vagy rajta, a gyógyulás jobban fog fájni Amúgy én is bevagyok zsongva, szerintem meg is fogom már csináltatni.. Mellesleg rendes és aranyos vagy, hogy megjegyezted, hogy megbántál ezt azt, ne bánjad, az a múlt, nem tudsz vele mit kezdeni!
2011. aug. 5. 19:20
 17/28 A kérdező kommentje:

Szia!

köszi,hogy írtál :) nagyon aranyos vagy te is :))

még kicsit utána nézek,hogy mi,hogy van és még ma megkérdem :S remélem látni fogja,hogy ez nem megint egy olyan hóbort,hogy egy hétig lesz aztán csá,hanem tényleg szeretném

2011. aug. 5. 19:30
 18/28 anonim ***** válasza:
Industrial, igen, fáj(egyeseknek, másoknak nem). Gyógyulni úgy tudom igen nehezen gyógyul. Víz érheti.
2011. aug. 5. 19:36
 19/28 anonim ***** válasza:

A nevét már tudod, én mesélek róla:)

Maga a szúrás nekem eléggé fájt, de ez a piercing szépsége...meg kell szenvedni érte. Viszont én gyorsan gyógyulok, így egy hét után semmi bajom nem volt vele, két hét után, mikor mentem cseréltetni, a csaj is csodálkozott, mert ritkán látni ilyet. Egyébként én 4 év után csináltattam meg. akadályozni nem szokott semmiben, néha a hajam azért beleakad.

2011. aug. 5. 19:45
 20/28 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=CInl0tCgv14

ennek a csajnak mi történt a piercingjével?:o

kicsit most besz*rtam :))

amúgy nekem elég kicsi a fájdalomküszöböm,lehet ordítani fogok :))

2011. aug. 5. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!