Szerintetek mennyiért tudnám eladni az órámat? (Kép)
Figyelt kérdés
Ilyen órám van, eredeti Esprit, 1 éve vettem, de alig volt rajtam párszor.
Akkor vettem 26 000 Ft-ért.
Szerintetek mennyiért tudnám eladni órásnak?
2011. aug. 4. 19:20
1/6 anonim válasza:
hogyha egy éve vetted és alig volt rajtad akkor nem veszített sokat az értékéből. nem tudom hogy az órások mennyiért veszik meg de szerintem próbálkozz az internetes hirdetéssel is vagy kérdezgesd hogy nem akar -e valaki ilyen órát de így hogy alig volt rajtad és 1 éves én egy olyan 21-22 000-ért eladnám :) vagy többért :P
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:))
Neten már próbálkoztam, de sajnos ott nem jelentkezett senki.
Viszont attól félek, hogy az órások lehúzzák az embert.
Van egy olyan érzésem, hogy 10 000-nél többet nem nagyon adnának érte, viszont annyiért nem fogom eladni.:S
2011. aug. 4. 19:41
3/6 anonim válasza:
szerintem se add el órásnak mert ugyanazt csinálják mint a mobil kereskedők ott van nálad a szinte még új cucc amit el akarsz adni aztán jóval alacsonyabb árat kérnek el, ők viszont eladják drágábban.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is ettől félek.:S
Viszont neten meg nem tudom eladni sajnos.
Egyébként minden órásnak el lehet adni? Vagy van, ahol nem vesznek be használtat?
2011. aug. 4. 19:51
5/6 anonim válasza:
én még órásokkal nem próbálkoztam de menj el és kérdezd meg mennyit adnának érte, ha nem tetszik az ajánlat ne adod el , de lehet hogy nem is vesznek így órákat. bár nem tudom én még nem csináltam ilyet
6/6 anonim válasza:
Háát szerintem olyan 15körül tudnád eladni kb ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!