1/10 anonim válasza:
Én nem vennék fel a hátamra ilyet. Nem szeretem a rózsaszínt. Illetve volt egy korszakom, amikor pink itt, pink ott, aztán kinőttem, és ma már csak kis részecskékben vagyok képes elviselni. Ajánlom a pirosat, vagy a kéket, esetleg a vajszínűt. A fekete is jöhet.
2/10 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor nem gáz, ha fiú, akkor igen.
3/10 anonim válasza:
Dehogy gáz. Miért lenne? Én sok lányt ismerek, akik boldogok lennének ha lenne egy ilyenjük...persze ők akkor is boldogok lennének ha jutna minden nap étel a szájukba...
5/10 anonim válasza:
Lánynak nem fiúnak már inkább :D
6/10 anonim válasza:
hát szerintem rózsaszín nem olyan előnyös, meg a korosban már sokan válltáskát hordanak:)
7/10 anonim válasza:
Nem gáz, de a színe engem taszít.
8/10 anonim válasza:
18:52-esnek üzenem:
válltáskát 8.ban nem előnyös hordani mert k*va nehéz a táska, a tanárok olyanokat kérnek. a divat miatt nem érdemes. inkább sima hátizsák. amugy szerintem rózsaszínben nem kéne ilyet :// sokan cikiznének(már ha olyan az osztály) más színben viszont tökjó
9/10 anonim válasza:
Egy lánynak szerintem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!