Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen a Vichy Normateint...

Milyen a Vichy Normateint alapozó? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb amit valaha próbáltam.

Természetes hatású, olyan mintha rajtam sem lenne, sem optikailag nem látszik, és a bőröm sem érzi, egyenletes.

2009. ápr. 9. 11:35
 2/7 anonim válasza:
100%

Vichy a legjobb, amit eddig valaha próbáltam. Vegyes bőrtípusba tartozom, ez vált be a legjobban. Nem teszi zsirosabbá a bőröm, könnyen felszivódik elsőre, nem rakódik le a pórusokban, nem érzed úgy, mintha egy maszkban mászkálnál.

Legközelebb is ilyent veszek. :)

2009. ápr. 26. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pattanásos a bőröm, sok alapozót kipróbáltam már. Egy idő után elmentem a patikába, és vettem Vichy-t. Nekem épp az ellenkező tapasztalataim vannak. Nekem szörnyen izzadt a bőröm alatta,megfogta a ruháimat,még pattisabb lettem tőle.
2009. aug. 17. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Oké, de ez kombinált bőrre van. Akinek nagyon -nagyon pattanásos a bőre , menjen el mindenképp bőrgyógyászhoz!!!
2009. nov. 18. 15:18
 5/7 anonim válasza:

Sziasztok! Valaki tudna Nekem segíteni! Szeretnék Vichy Normateint alapozót vásárolni, de előtte kiszeretném próbálni. Próbáltam termék mintát kérni patikákban, de valahol egyáltalán nincs, ahol meg árulnak Vichy termékeket, ott csak elém rakták a teszeterekt, azzal meg nem tudtam mit kezdeni, nem kenhettem az arcomra!

Ha valaki tudna Nekem 25-ös és/vagy 35-ös termékmintát szerezni, azt nagyon megköszönném!!!

2010. okt. 4. 15:41
 6/7 anonim válasza:
Sziasztok! Olvastam ti már használtátok ezt az alapozót.Az lenne a kérdésem, hogy ez az alapozó tartalmez-e olyat, hogy: paraffinum liquidom /ásványi olajat/ és dimethicone? Mert ezektől allergiás szoktam lenni? Honnét tudnék ingyenes mintát szerezni..a gyógyszertáron kívül?? Nekem kombinált a bőröm és elég fehér is.
2010. nov. 1. 18:24
 7/7 anonim válasza:

Legjobb. Ma már keverem az opal-t és a nude-ot, hogy még természetesebb legyen. Nagyon vékony rétegben elég , és kellemes az állaga is.

Utolsó: bocsi, már kidobtam a dobozt, az alapozón meg nincs rajta, de biztos fent van vhol..

2011. jan. 18. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!