Az ajakpiercinget (lent) hogy szúrják át? Kintről befele, vagy bentről kifele?
Azért lenne fontos ez a kérdés, mert szeretnék ajakpiercinget csináltatni, de nem tudom ennek a pontos menetét. És én olyan ajakpiercinget szeretnék, ami ott rögtön a szám vonalán van, mint pl ez: [link]
És nem pedig oylat, ami jóvval lejejbb van mitn a szám vonala : [link]
Meg olyat se, hogy mondjuk a számba legyen vagy ilyesmi.
De gondolom, hogyha benntről kifele szúrják, akkor ezt nem nagyon tudják szabályozni, ugye? Vagy esetleg úgyis lehet valahogy?
Ur isten. Menj el a szalonba és majd megoldjátok, bocs, de te mindent úgy csinálsz, hogy előtte megtervezed mint állat? Én az első piercingemnél (nyelv) fogalmam sem volt, hogy csinálják. Mégis meg tudták csinálni, mivel a piercernek kell érteni hozzá, nem neked.
Bemész, bejelöli hol lesz a pc, aztán megcsinálja oda.
Atya ég ilyenen agyalni , hogy bentről kifelé:D ha ennyire nem lehetne szabályozni , hogy legyen a piercing szted ennyire virágozna az ipar? Elég sok lenne a reklamáció, nem gondolod?
Nekem van ajakpiercingem, de már nem emlékszem hogy honnan hova szúrta. Különben is becsuktta velem a szemem, ami jobb is volt. Akkor voltam 20 most 22 évesen is imádom még.
Egyébként nekem mondjuk madonna piercingem van, nem ilyen kampós izé.
És tényleg menj szakemberhez, ha ennyi kérdésed van. Ő majd megválaszolja.
Mutasd meg a képeket és mondd el, hogy neked nagyon nem tetszik ha olyan , mint a második tehát próbálja már meg úgy, hogy még véletlenül se olyanra sikeredjen :))) a szúrás menetét nem tudom, de azt hiszem belülről kifelé, tehát lehúzza az ajkad picit. De lehet személyfüggő.
Ne aggódj, mondd el neki, hogy te azt akarod, hogy közvetlenül a szád vonala mentén legyen és akkor ha jó piercinges nem lesz gond olyan lesz.
[off: az első kép nekem is nagy kedvencem én is olyat akartam mindig, de most jegeltem az ötletet kicsit :)]
Sok sikert.
Szia, piercer vagyok.
A szalonban általában berajzolják a pontot, ahol lesz a piercing, mielőtt átszúrnák megkérdezik, hogy megfelel-e. Nyugodtan mondd, ha túl lentinek érzed, de a pont megrajzolása előtt is jó, ha szólsz, hogy a szádhoz közelit szeretnél.
A szúrásról: belülről szúrják kifelé, és tudják szabályozni. Ez az egyik legegyszerűbb piercing.
hali =) nekem nyáron lesz ajakpc-m, és találtam egy animációt, amin kiszúrják a csaj száját. ezaz: [link]
amúgy én is azt ajánlom, hogy szakemberrel csináltasd, mert ha elcseszed abból nagy baj lehet! :S én a helyedben nem kockáztatnék, nem ér meg annyit. én tuti szakemberhez megyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!