Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozó? Segítség (? )

Alapozó? Segítség (? )

Figyelt kérdés

A minap vettem egy alapozót de nem lett az igazi,a boltban rákentem a karomra és jónak tűnt a színe.Otthon kipróbáltam de nagyon sötét lett :/

7-eset vettem.

Most akkor kb milyet vegyek?

kb ilyen a bőröm színe:

[link]

2011. aug. 2. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
legközelebb az arcodon próbáld ki, mivel egy hülyeség hogy a kéz színe megegyezik az arcbőrével (én is hallottam már ezt...) szóval így csináld. és megkell nézni rendes napfényben is, hogy biztosan jó e. nekem ez fehérnek tűnik, nekem iszonyat fehér a bőröm, loreáltól az R1et használom.
2011. aug. 2. 17:08
 2/4 anonim ***** válasza:
neked 2-es max. 3-as árnyalatú alapozót tudnék elképzelni. ott keresgess. És igen, arcra kend!
2011. aug. 2. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát persze hogy a karon más.

Tuti tipp: kenj egy pici körbe a homlokodra. Hogyha nem üt el, akkor jó lesz. De hogyha látszik hogy ott van, akkor az nem lesz jó.

2011. aug. 2. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:
javaslok neked egy sminkpartit, ahol kipróbálhatsz alapozókat, s sminkmesterek mondják meg, hogy milyet használj. barátnővel is jöhetsz. s nem lesz ilyen probléma többé...:)
2011. aug. 4. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!