Szetintetek ezt lehet?

Figyelt kérdés
Szerintetek egy 13 éves csajnak lehet már alapozót és púdert használnija ? nem fogja nagyon roncsolni a bőrét ?? és ha este lemossa randesen , és tesz rá pakolást akkor nem árt a bőrnek a smink ugye ?? :)
2011. aug. 1. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
de akkor ne látszon annyira h alapozó van rajtad.Mert van aki túlzásba esik vele és a feje sötétebb színű lesz mint a többi bőr része.De szerintem nem mert ha arra használod hogy a bőrhibákat elrejtsd akkor jó ha van.De még szerintem ilyen korban a korrektor a legjobb megoldás.
2011. aug. 1. 21:24
 2/5 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam szerintetek , és használnia
2011. aug. 1. 21:24
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ !
2011. aug. 1. 21:25
 4/5 anonim ***** válasza:

ha úgy érzed hogy akarod akkor használj. bár szerintem még nagyon fiatal vagy még, és gondolom nem vagy pattanásos de ha esetleg pattanásokat akarsz vele elfedni véleményem szerint ne tedd. inkább csak tegyél az arcodra egy héten 1x pakolást és annyi. ne használj alapozót, hiába azt reklámozzák hogy ilyen szép leszel tőle meg olyan olvastam hogy sok káros anyag is van benne ami árt a bőrnek.én régen néha használtam de ma már inkább nem. attól nem lesz szebb az ember arca hogy le vakolja az egészet.

nem tudom hogy étkezel vagy milyenek a szokásaid de szerintem inkább enni kell sok gyümölcsöt, zöldséget és sok folyadékot kell inni és szebb is lesz az ember bőre :) és ezek jobbak mint az alapozó :)

2011. aug. 1. 22:29
 5/5 anonim válasza:
Én most 16 éves vagyok, 13 éves voltam amikor elkezdtem alapozót és púdert használni... naponta kb 6 órát volt rajtam de a bőröm tiszta pattanásos lett, elmentem kozmetikushoz, és azt mondta, hogy azonnal hagyjam abba a sminkeket, mert attól ilyen az arcom. Amióta nem használom hál'isten elmúlt, alig van pattanásom.. Szóval, én nem gondolom, hogy jó ötlet lenne.
2011. aug. 2. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!