Hol lehet smink ecseteteket kapni? Milyen drogériákban?
Figyelt kérdés
(persze nem eget üző áron?)2011. aug. 1. 19:42
3/11 A kérdező kommentje:
köszi !: D
2011. aug. 1. 19:56
4/11 anonim válasza:
Ha nagyon olcsón akarsz akkor Ázsia Center vagy Nyugati aluljáró, ott már 400 ft-ért is kapsz egy készletet
5/11 A kérdező kommentje:
tényleg?köszii :)
2011. aug. 1. 20:18
6/11 TeeCee válasza:
Én az Ázsia centerben vettem egy pár ecsetet, az ilyen szetteket nem ajánlom iszonyat durvák és egy-két használat ill. mosás után széthullanak.VISZONT: amit én vettem fekete nyelű piros csíkkal elég puha és jól is bírja a strapát(eddig) darabja kb 300ft
7/11 A kérdező kommentje:
kösz az infót :))
2011. aug. 4. 11:51
8/11 anonim válasza:
A Douglasban minőségiek vannak,csak hát ott elég drága...:S
9/11 anonim válasza:
Eurós bolt :D de tényleg :) az EuroOne-ba nagyon olcsó és jó is (tapasztalat)
10/11 anonim válasza:
Szerintem ha sokat használnád jobban megéri befektetni egy drágábbra ami természetes szőrből van és azt bátran moshatod is, még a többiek álltalában kihullanak ha sokat mosod őket vagy durvább lesz a szőrük. Nekem ilyen van ( [link] én is innen rendeltem már egy éve, és elég sűrűn is használom, de eddig semmi baj velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!