Miért lehet ez. Ötletek (köröm)?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=OO3NO29L50U
Ilyen körmöt szerettem volna csinálni, de valami miatt nem szalad szét így a körömlakk a víz színén, vagyis az első csepp még igen de a következő szín már nem.... Miért lehet ez....
2011. aug. 1. 13:04
11/15 A kérdező kommentje:
Nem drága a deszt víz....csak elég nagy kiszerelésben árulják...
Egyébként elszánt vagy :)
2011. aug. 3. 12:06
12/15 anonim válasza:
Nem kell desztillált víz hozzá, csak nagyon híg körömlakk. Én Crystal Strenght márkájú lakkal csináltam, közelről kell csepegtetni és a víznél az a lényeg, hogy szobahőmérsékletű legyen. Nekem kb 2-3 próbálkozásra sikerült, kitartást hozzá! :)
13/15 anonim válasza:
mondja is az elején amúgy, hogy desztillált víz. azt hiszem vasaláshoz is azt kell használni, szóval elvileg mindenkinél kell, hogy legyen :)
14/15 anonim válasza:
hogy és mivel kell így becsomagolni az ujjamat?
15/15 anonim válasza:
Celluxszal és próbáld inkább olyan hőmérsékletű vízben, amit nem érzel se hideg, se melegnek.
Híg lakkal csináld és próbálj egy más színt is belecseppenteni, mert az a külső színt széttolhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!