Nem gáz ha fiú létemre állandóan kirúzsozom az ajkaimat?
Figyelt kérdés
Kb 4 hete kezdődött, azóta folyxamatosan rúzsozom az ajkam, kifestema szemem és szemspirált használok.
Anyukámnak is feltűnt h. egyre kevesebb choco chanel rúzsa van :D:D:D
17/f
2011. júl. 30. 20:34
11/31 anonim válasza:
Hááát, a te dolgod, de egy kicsit furcsa. Tavaly a 3 napos osztálykiránduláson vittem sminket, a lányokkal viccből kisminkeltuk az egyik fiút, utána magának kezdte festeni a szemét csillogós lila szemfestékkel, és a rózsaszín szájfényemmel,de az volt a legrosszabb, hogy az én sminkkészletemet használta :(. Utána még a tanárok is nevettek :D. Most meg a lila a kedvenc színe:)))
12/31 anonim válasza:
képeeet !
hol laksz ?
legyünk barátok ! :3 *.*
13/31 A kérdező kommentje:
Képet inkább nem rakok ki, de aki levelezni, barátkozni szeretne írjon privibe!
2011. júl. 30. 21:19
16/31 anonim válasza:
úú *.*
legyél az én barátom is <333
mi a kedvenc színed? talcsizunk? :3
17/31 A kérdező kommentje:
húúúúú... kedvenc színem????
talán az ultraibolya és a metálzöld
írjk privibe és msnre felveszlek :D
2011. júl. 30. 21:59
18/31 anonim válasza:
kicsit sem, ma már ez mindennapi férfi dolog.
19/31 anonim válasza:
priviben küldj már képet pls :D
Szerintem kamu,de amúgy nem gáz:
Sp megvolt?? =)
20/31 anonim válasza:
Chanel, mi? :) Legalább minőségi termékeket használsz, így senki sem mondhatja rád, hogy egy olcsó buz! vagy... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!