3d szempilla vagy tartós festés? (Lent)
Nem tudom eldönteni melyiket válasszam inkább.
Nagyon hosszú szempilláim vannak (12-13mm) és sok is van, de a fele szőke így alapból nem látszanak olyan nagyon.
A spirálozást nem szeretem, mert akármilyen drágát veszek, mire a végét is befesti úgy is természetellenesen sok lesz a festék rajta.
3d szempillát csináltattam, a jó drága fajtát, nem a műanyag hatásút. Igazából, amiket felraktak ugyanolyan hosszúak voltak mint a sajátom, és mivel egy szálra egyet tesznek fel, ezért ugyanannyi is volt, annyi, hogy jobban látszott.
Nagyon szép, de gyorsan is nő a szempillám, két héttel a töltések után már szarul nézett ki, nagyon lenőtt egy része és össze vissza állt, plusz sminkelni is alig tudtam, mert mikor mostam le éreztem, hogy a vatta "rángatja a felragasztott szempillákat, mindig féltem, hogy még jobban megrövidítem az élettartamát. Egyébként megfelelő lemosót használtam, de még így is minden alkalommal maradt a vattán lemosáskor pár szál. Viszont tényleg NAGYON látványos, ha egyáltalán nem festem ki magam, akkor is mindenki mondja, hogy de szép a szemem stb. és nem érintkezik a bőrömmel semmi, csak könnyű ragasztóval a szempillaszálhoz ragasztanak egy műszálat.
Festettem is régebben az is nagyon szép, de attól félek, hogy ártana a szempilláimnak a festés, olvastam, hogy sok embernek hullik tőle. Mikor a hajamat festettem, az is nagyon hullott. Viszont ettől meg nyugodtan sminkelhetnék, nem olyan időigényes megcsináltatni sem, nem kezd el hülyén kinézni ahogy nő le stb.
Van még valaki aki a kettő között vívódott és végül valami miatt el tudta dönteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!