1/9 anonim válasza:
nekem a klasszikus világoskék labello. a gyümölcsösöktől kiszárad a szám, a szájfényektől is, és a kis tubusos kinyomósoktól is.
2/9 anonim válasza:
Hát ezt elég sokan ismerik, nem találtál fel új "állatfajt" :D
Ez is jó, meg nekem a Blistex is tetszik.
3/9 hot_kiss válasza:
Elég ismert a Carmex, bár lehetőségem még nem volt kipróbálni.
Nálam a rózsaszín bebe a favorit.
4/9 anonim válasza:
Nekem is rózsaszín Bebe a kedvencem! Nagyon finom az illata is.
5/9 anonim válasza:
ismerem, és jó is :) csak az illata nem tetszik, de a hatását megteszi
6/9 anonim válasza:
carmex a legjobb, meg a blistex. a labellótól, bebétől & társaitól csak még jobban kiszárad a szám...
7/9 anonim válasza:
Carmex veri a Labellot, Bebét és társait szerintem. Legalábbis én imádom
8/9 anonim válasza:
A rózsaszín és a kék Labello. De van, mikor csak egyszerű szőlőzsírt használok. Nálam ez a 3 vált be, a szájfényt, rúzst nem bírja a szám, rögtön kiszárad tőle.
15/L
9/9 anonim válasza:
PRIMUS kamillás ajakír.
Gyógyszertárban lehet kapni kb. 300ft-ért. A külseje nem túl vonzó de itt is érvényes a "külső nem minden" mondás, ugyanis a hatása messze felül múlja labello és társait.
Viszont színe az nincs szóval ha ki akarok mozdulni, akkor jöhet vmi szájfény, labello esetleg rúzs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!