Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van jó tippetek francia...

Van jó tippetek francia manikűr készítéséhez?

Figyelt kérdés
már egy csomóféleképpen próbáltam megcsinálni, de sosem lett szép. pedig vettem olyan fehér lakkot, ami direkt a franciamanikűrhöz való. mindig elmaszálódik. nincs olyan nagyon hosszű körmöm, de meg lehetne csinálni belőle, mert megnövesztem, csak kéne valami ötlet, hogy hogy lehet szépen kivitelezni a dolgot házilag
2009. ápr. 6. 09:13
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Jó tipp: NE készíts francia manikűrt. Szerintem iszonyatosan ronda, és csak azt sugározza, hogy elitista vagy.
2009. ápr. 6. 12:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát be kell valljam, én már sokszor próbálkoztam vele, egyik kezemen (bal) jó is lett, aztán amikor a bal kezemmel kellett volna festeni, akkor már elég ügyetlennek bizonyultam... Pedig nem vagyok az a béna, elég jó a kézügyességem. Szerintem sokat kell gyakorolni, de akkor sem lesz olyan mintha egy profi csinálná. más kezén még talán meg tudnám csinálni, de a sajátomon sajnos nem megy. :( Én azt is szoktam, hogy a fedőlakkal (amelyik a világosabb színű barack) csak azzal festem ki a körmöm, két rétegben és arra egy réteg csillogós átlátszó lakk szerintem az is szép.

Talán ha manikűrössel csináltatod - de az meg szerintem elég drága mulatság...

2009. ápr. 6. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
sztem menj el körmöshöz és festesd ki vele.sajnos nem mindnekinek van kézügyessége hozzä,igy bärmennyit probälkozol,lehet nem fog sikerülni.ide tippet nem tudnànk irni szerintem hogy hogyan fesd ki,ügyesség kell hozzzä éS kész:S.körmös vagyok
2009. ápr. 6. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Láttam valamelyik nap az interneten, hogy árulnak francia manikűrhöz ilyen kis félköríves sablont, amit eá kell fektetni az ujjadra, és így szép íves lesz a lakk.
2009. ápr. 6. 14:30
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
egy ideig én is sablonnal próbálkoztam, hát, már bocsánat de szart sem ér:D nem ragad vmi jól, és alámegy a fehér lakk... plusz volt, hogy nekem még a ragasztó is ott maradt a körmömön.. én már jó ideje "szabad kézzel" csinálom... és sikerül:D Csak sokat kell gyakorolni, és neked is menni fog:)
2009. ápr. 6. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom a francia manikűrt néha nagyon elcseszem,de nekem a sablon bevált. De van úgy hogy megkérem anyukámat, vagy barátnőmet, hogy fesse ki a jobb kezemen és akkor úgy szép lesz.
2009. ápr. 9. 09:13
 7/8 anonim válasza:
76%
én vettem körömfehérítő ceruzát és azzal csinálom...sokkal egyszerűbb... kilakkozom az alapszínre, aztán a ceruzával alatta "megszínezem" és kész is. Annyi, h néha újra kell, mert ugye kiázik alóla. (egy kézmosást simán kibír, csak nagyobb strapát mint pl a mosogatás nem :) )
2009. ápr. 19. 22:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én körmömön meg sem látszik a körömfehérítő ceruza:S
2009. ápr. 20. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!